banner388

Venezuela İstanbul Başkonsolosu, Samsun’da

İşitme Engelliler Olimpiyatları için Venezuela İstanbul Başkonsolosu Tatiana Lucia Zapata Bracho, Samsun’a geldi.

Venezuela İstanbul Başkonsolosu, Samsun’da

İşitme Engelliler Olimpiyatları için Venezuela İstanbul Başkonsolosu Tatiana Lucia Zapata Bracho, Samsun’a geldi.

30 Mayıs 2017 Salı 12:45
Venezuela İstanbul Başkonsolosu, Samsun’da

Samsun haber18 Temmuz tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları için işbirliği Venezuela İstanbul Başkonsolosu Tatiana Lucia Zapata Bracho, Bracho Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır’ı ziyaret etti. Bracho, Çakır’a olimpiyatlar için iş birliği yapmak istediklerini söyledi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, “Başta başkanımız olmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak olimpiyatlara büyük önem gösteriyoruz. Kentimizi bu olimpiyatlara hazırlamak adına birçok estetik uygulama gerçekleştirdik. Boyasız, sıvasız binaları boyadık, yol kenarlarındaki çirkin görüntüleri giderdik. Şehrimize gelen misafirlerin mutlu ve huzurlu ayrılması için elimizden geleni yapacağız. Samsun 17 ilçesi bulunan ve her ilçesinin ayrı güzelliğini ziyaretçilerine yaşatan büyük bir şehir. Olimpiyatların burada yapılacak olması bizi gerçekten çok heyecanlandırıyor. Samsun’un tanıtımı için, gelişimi için her türlü işbirliğine açığız” dedi.

Venezuela İstanbul Başkonsolosu Tatiana Lucia Zapata Bracho’da, “Dünyanın birçok ülkesinden sporcuların yarışacağı Deaflympics Oyunları kapsamında ülkemizden de katılım sağlanacak. Venezuela İstanbul Başkonsolosu olarak Samsun’u tanımak ve olimpiyatlarda iki ülke arasında işbirliği yapmak adına fikir alışverişinde bulunmak üzere Samsun’a geldim” şeklinde ifade etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.