banner388

Çarşamba'da keskin çıkış

İyi Parti İl başkan adayı Murat Keskin, memleketi olan Çarşamba’da gövde gösterisi yaptı.

Çarşamba'da keskin çıkış

İyi Parti İl başkan adayı Murat Keskin, memleketi olan Çarşamba’da gövde gösterisi yaptı.

14 Temmuz 2020 Salı 18:16
Çarşamba'da keskin çıkış

İl delegeleri ve yöneticileri ile yemekli toplantıda bir araya gelen Keskin, İyi Parti Çarşamba Gençlik kolları tarafından meşaleler ile karşılandı. 


Organizasyonda delegelere ve diğer konuklara hitaben bir konuşma yapan Keskin: “Kurduğumuz yönetim ile Samsunu kucaklayacağız, toplumun bütün kesimlerinden genç, yaşlı, siyasete ilk kez giren dinamik ve heyecanlı bir yönetim kurulu listesi oluşturduk. Listemde çok sayıda Çarşambalı arkadaşım da var. Hepsi sizlerin tanıdığı ve güvendiği insanlar, abilerimiz, kardeşlerimiz” dedi. 

Daha önce Bafra, Terme, Alaçam, Kavak, Asarcık, Ladik, Vezirköprü, Yakakent,19 Mayıs ve Salıpazarı ilçelerindeki il delegeleriyle de buluşan Mimar Murat Keskin, kendisine gösterilen ilgi ve teveccüh nedeniyle tüm il delegelerine şükranlarını sunduğunu belirterek Çarşamba’lı hemşehrilerinin de verdiği desteğe ayrıca teşekkür etti. Kongre sürecinde en güçlü adayın ve en güçlü listenin kendi ekibi olduğunu yinelerken ”BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” diyerek il başkanlığı yarışının en güçlü adaylarından biri olduğunun işaretlerini verdi.

Son Güncelleme: 14.07.2020 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AkP 2020-07-15 00:03:42

AK Partiden başkası yalan.Herkes haddini bilsin

Avatar
MEHMET KURT 2020-07-18 00:24:52

Biz bitti demeden bitmez bu sevda dedikleri bu olsa gerek devlerin aşkı büyük olur ölümüne reisciyiz kurucular kurul üyesiyim