banner388

Canik'ten Darbe Girişimi ve Sonrası Konferansı

Daha önceden "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenlemiş olan Canik Belediyesi, şimdi "15 Temmuz ve Sonrası" adlı konferansı ile darbe kalkışmasının amaçları ve sonuçlarını vatandaşlara anlatacaklar.

Canik'ten Darbe Girişimi ve Sonrası Konferansı

Daha önceden "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenlemiş olan Canik Belediyesi, şimdi "15 Temmuz ve Sonrası" adlı konferansı ile darbe kalkışmasının amaçları ve sonuçlarını vatandaşlara anlatacaklar.

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:26
Canik'ten Darbe Girişimi ve Sonrası Konferansı
Birincisi 10 Eylül 2016 Cumartesi günü düzenlenecek olan konferansı AK Parti’nin İstanbul Milletvekili Metin Külünk verecek. Canik Belediyesinin Başkanı Osman Genç'in 12 senedir her haftanın başında yapmış olduğu Haftalık Müdürler Toplantısı, bu haftanın başında da gerçekleştirildi. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin bulunduğu  ve belediye tarafından bir önceki hafta yapılmış olan çalışmalar ile o hafta içerisinde yapılması planlanmış olan çalışmaların ele konu edindiği toplantının ana gündem maddesi 10 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak olan "15 Temmuz ve Sonrası" adlı konferans oluşturdu.



Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütünce yapılmış olan darbe kalkışmasının yaşandığı 15 Temmuz gecesinin amaçları ve sonuçlarının konu edinilecek olduğu "15 Temmuz ve Sonrası" adlı konferansı, daha önce Canik Belediyesi tarafından düzenlenmiş olan "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" genelindeki "Yeni Türkiye Yolunda Başkanlık Sistemi" konulu konferansa da katılım sağlamış olan AK Parti’nin İstanbul Milletvekili Metin Külünk verecektir. Geniş bir katılımın olması tahmin edilen konferansta Milletvekili Metin Külünk vatandaşlara 15 Temmuz gecesi yaşanmış olanları, darbe kalkışmasının amaçlarını ve sonuçlarını anlatacak. Konferansın hazırlık aşamalarının konu edinildiği toplantıda konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Belediyemiz olarak bizlerin görevi bir tek yol, kaldırım, bina yapmak değil. Bizler aynı zamanda ülkenin içerisinde bulunduğu durumda sorumluluk üstlenip vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme görevi de üstlenmekteyiz. Önceden başkanlık sistemi ile yeni anayasa konferanslarıyla önemli isimleri vatandaşlarımızla bir araya getirmiştik. Şimdi de ülkemiz için dönüm noktası olan 15 Temmuz darbe kalkışması konusunda halkı daha çok bilgilendirmek, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile mücadelede vatandaşları bilinçlendirmek istiyoruz" dedi.


‘ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE’
Asıl hedeflerinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetin terör örgütleri ile mücadelelerine destek verebilmek olduğunu söyleyen Başkan Osman Genç, "Bizler zaten Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması terör örgütü ile özellikle 17 Aralık ile 25 Aralık'tan sonra yoğun olarak  mücadele etmekteyiz. 15 Temmuz tarihli olay ise amacı ve sonucu ile ileriki senelerde çok daha iyi anlaşılacak olan milletimiz ve ülkemiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Yapacak olduğumuz bu konferans ile beraber halkımızın bu önemli tarihi vakayı daha doğru kavrayacağına inanmaktayız. Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti’nin İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk'ün vereceği konferansa bütün halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

 
Son Güncelleme: 05.09.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.