banner388

Bu Yöntemle Bölgesel Zayıflama Artık Çok Kolay

Kilonuzu verdiniz, ancak bazı bölgelerde yağ dokuları kaldı. Bu inatçı dokulardan kurtulmanın artık kolay ve zahmetsiz bir yolu var.

Bu Yöntemle Bölgesel Zayıflama Artık Çok Kolay

Kilonuzu verdiniz, ancak bazı bölgelerde yağ dokuları kaldı. Bu inatçı dokulardan kurtulmanın artık kolay ve zahmetsiz bir yolu var.

05 Eylül 2016 Pazartesi 17:27
Bu Yöntemle Bölgesel Zayıflama Artık Çok Kolay

Kilo verenlerin en büyük şikayetlerinden biri de verilen kiloyla orantılı olarak bölgesel incelmenin olmamasıdır. Bunun sebebi elbette yaşa ve cinsiyete göre değişmekte, fakat bazı bölgelerdeki yağ dokusu diyete ve spora dirençli olduğundan ne kadar kilo verilirse verilsin o bölgelerde mutlaka bir miktar yağ kalmaktadır. Bunun için yapılan sporlar ise o bölgenin yağını eritmekten çok kas dokusunu güçlendirmekte ve belirli miktarda incelme sağlasa da istenilen sonuç yine de elde edilememektedir. İşte bu noktada devreye 'Soğuk lipoliz' uygulaması giriyor. Soğuk lipoliz uygulaması ile diyet süresinde bölgesel dirençli yağ dokusuna müdahele edilerek ordaki yağ dokusunun incelmesi, küçülmesi ve parçalanması sağlanıyor. Soğuk lipoliz yaptırmak için kilolu olmanız gerekmiyor, ideal kilodaki herkes bu uygulamadan faydalanabilir. 

Soğuk lipoliz uygulaması hakkında merak edilen sorulara FBM Estetik Tıp Merkezi Diyet Uzmanı Diyetisyen Mustafa Tilekli cevap verdi.

Soğuk Lipolizin Uygulama süresi ortalama ne kadardır? 
Soğuk lipoliz yaklaşık 1.5-2 saat arası sürmektedir. 

Soğuk Lipoliz ve Proshock Ice cihazları beraber uygulandığında nasıl bir sonuç alınır? 
Soğuk lipoliz uygulaması 3 ay aralıklarla uygulanmakta, ProShock Ice ise her hafta uygulanmaktadır. Soğuk lipoliz seanslarının arasında ProShock Ice uygulaması yapılıp bölgesel incelmede ulaşılabilecek en üst seviyeye ulaşılmaktadır. Farklı iki tekniğin beraber uygulanması bölgesel inatçı yağ dokusunun rahatlıkla kırılmasını sağlamaktadır. 

Soğuk Lipoliz ve Proshock Ice Lipoliz uygulamasından sonra günlük hayatıma hemen dönebilir miyim?
 Her iki uygulama sonrası kişi rahatlıkla günlük hayatına devam edebilmektedir. Bu uygulamaların en büyük rahatlığından biri de budur   

Soğuk Lipoliz nedir ve nasıl uygulanır?
 Soğuk Lipoliz mutlaka diyetle birlikte uygulanmalıdır. Soğuk Lipoliz diyete ve spora dirençli bölgesel yağların özel vakumlama ve soğutma yöntemiyle parçalanıp vücuttan atılmasını sağlar. 

Soğuk Lipoliz’in yan etkileri var mıdır, güvenilir midir? 
Soğuk Lipoliz’in hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır. Vücut şekillendirme uygulamaları arasında estetik cerrahi dışında en güvenilir uygulamadır. 

Soğuk Lipoliz kimlere uygulanabilir? 
Uzmanların ön görmediği kişiler dışında herkese uygulanabilir. 

Soğuk Lipoliz kaç seans uygulanır?
 Soğuk Lipoliz en az 1 en fazla 4 seansta istenen maksimum sonuca ulaşılır.

 

Son Güncelleme: 06.09.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.