banner388

Canik Samsun’un gündemine oturdu

Samsun’un Canik ilçesinde anayasa değişikliği için yapılan referandum da yüzde 72 evet oyunun çıkmasının ardından vatandaşlar tebrik ediyor.

Canik Samsun’un gündemine oturdu

Samsun’un Canik ilçesinde anayasa değişikliği için yapılan referandum da yüzde 72 evet oyunun çıkmasının ardından vatandaşlar tebrik ediyor.

20 Nisan 2017 Perşembe 17:10
Canik Samsun’un gündemine oturdu

Samsun Haber - Samsun’un Canik ilçesinde anayasa değişikliği için yapılan referandum da yüzde 72 oranında Evet çıktı. Canik merkez ilçeler arasında en fazla evet oy çıkan ilçe oldu. Vatandaşlar ise Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i sosyal medyada tebrik yağmuruna tuttu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Canik'te 70 gün önce anketler yüzde 50 Evet'ti. Biz sahaya çıktık. Halkımıza neden Evet demesi gerektiğini birebir anlattık. Evleri, sokakları, çay ocaklarını, kahvehaneleri tek tek dolaştık. İnsanlarımızı ikna ettik. Bu referandum süreci boyunca 168 program gerçekleştirdik ve yaklaşık 40 bin insanımızla yüz yüze görüştük. Yine sosyal medyadan yaptığımız canlı yayınlarla 582 bin insanımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattık. Ve bütün bu çalışmalarımız sonunda Canik'te yüzde 72'yi yakaladık. Canik tercihini, daha güçlü ve daha istikrarlı yeni Türkiye'den yana kullandı. Canikli hemşehrilerim her seçimde olduğu gibi bu referandumda da yüzde 72 evet oyuyla bizi onurlandırdı. Canik'te yeni bir rekor hedeflediğimizi söylemiştik. Bizleri utandırmayan ve bizlere güvenen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sandık geride kaldı, artık aydınlık geleceğimiz için durmadan, yorulmadan çalışma günüdür.”
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.