banner388

Çakmak gazı bağımlısı genç yetkililere seslendi! "Sağda solda öleceğim"...

Samsun’da çakmak gazı bağımlısı 21 yaşındaki genç, yetkililerden yardım istedi. Tedavi görmek istediğini söyleyen genç, "Sağda solda öleceğim" diyerek yetkililerin sesini duymalarını istedi.

Çakmak gazı bağımlısı genç yetkililere seslendi! "Sağda solda öleceğim"...

Samsun’da çakmak gazı bağımlısı 21 yaşındaki genç, yetkililerden yardım istedi. Tedavi görmek istediğini söyleyen genç, "Sağda solda öleceğim" diyerek yetkililerin sesini duymalarını istedi.

20 Ağustos 2020 Perşembe 11:34
Çakmak gazı bağımlısı genç yetkililere seslendi! "Sağda solda öleceğim"...

 Samsun'un Canik ilçesinde çakmak gazı bağımlısı olan 21 yaşındaki genç, pişman olduğunu söyleyerek yetkilil, bu bağımlılıktan kurtulmak istediğini söyledi.


GÜNDE BİRKAÇ TÜP BİTİRİYOR


Günde birkaç tüp bitiren A.K., sağda solda ölmemek için Alkol ve Madde Tedavi Merkezinde (AMATEM) kalmak istediğini belirtti. Daha önce de tedavi olmak istediğini anlatan A.K., ilaçların karşılayamayacağı kadar pahalı olduğunu söyledi. Madde bağımlılığını bıraktığı gibi bu bağımlılıktan da kurtulmak istediğini belirten A.K., çok pişman olduğunu dile getirerek, yetkililerden yardım istedi.

"GENÇLİĞİMİZ ELDEN GİDİYOR"


Arkadaş ortamında kullanmaya başladığını söyleyen A.K., “Sokaklarda yara bandı satmaya başlarken bir arkadaşım bana bir kereye mahsus verdi. İçtim hoşuma gitti. Ben kendim madde bağımlısıydım. Maddeyi kendi imkanlarımla bıraktım. Ama şu an bunun bağımlısıyım. Bundan da tedavi görmek istiyorum. Bunu da bırakmak istiyorum. Daha önce AMATEM’de tedavi olmayı denedim, 4 gün kaldım. ‘Doktora kendi rızamla geldim. Kendi rızamla çıkmak istiyorum’ dedim. Çıktım. Ama bu defa girdiğimde beni çıkartmasınlar. Tedavim bitene kadar hastanede kalmak istiyorum. Bıktım artık. Gençliğimiz elimizden gidiyor. İnsanlara karşı kendimizi güldürüyoruz başka bir şey değil” dedi.

"AYLIK GELİRİMİZ YOK"


 A.K., “Çakmak gazının bağımlısıyım. Bir şey düşünemiyorum. Hafızam gidiyor. Dün ne yediğimi ne yaptığımı hatırlamıyorum. Biri bana iyi bir şey de söylese bazen çok ters anlıyorum. Asabi yaptı beni. İlaç tedavisi görmek istiyorum. İlaçlarım çok pahalı. İlaçlarım 300-400 TL. Benim o kadar durumum yok. Benim babam eskici, annem ev hanımı. 6 kardeşiz. Ben tedavi görmek istiyorum. Aylık bir gelirimiz yok. Günübirlik 20-30 TL babam hurdadan alırsa o kadar. Ben desen bütün gün sokaklarda para dileniyorum. Aldığım parayı da buna yatırıyorum. Çakmak gazını içmedim mi yemek yiyemiyorum. Daha sabah ekmeğimi yiyemedim sırf bunun yüzünden. İçmedim mi ne uyku yatabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Elim ayağım titriyor” şeklinde konuştu.

"TEK İSTEDİĞİM DEVLETİMİN BANA SAHİP ÇIKMASI"


Yetkililerden yardım isteyen A.K., “6 yıldır çakmak gazı çekiyorum. Bağımlısıyım. Devlet büyüklerimin elimden tutmasını istiyorum. Kimse bana sahip çıkmıyor. Benim devletimden tek isteğim bana sahip çıkması. AMATEM’lere gidiyorum boş yer olmadığından beni kimse almıyor, bende sokaklarda gaz çekiyorum. Ondan bundan para dilenerek gaz alıyorum. Ama bu zamana kadar kimseye yanlışım olmadı, olmaz da. Ben böyle devam ederse sağda solda öleceğim. İçmedim mi psikolojim bozuluyor. İlaçlarımı kullanmadığımda aileme zarar veriyorum, kendime zarar veriyorum. Daha önce yaptığım mesleğim hurdacılık var. Ama elimden gelen bir ustalık, işim yok. Evde kırmadık etmedik kapı tencere hiçbir şey kalmadı. Her tarafı kırıyorum. Çok pişmanım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-08-20 15:13:53

Ye iç halt ye sonra devlet sahip çıksın bende senin yaşından geçtim şükür durumumuz vardı birşey diyemem ama herkes kendi çizgisini çizer senin gibi ne çocuklar var biyerlere gelmek için çaba sarf ediyor ama sen gidip paranı çakmak gazı için harcıyorsun ona vereceğin parayla git halden meyve al biriktir yavaş yavaş pazarda meyve sat hayatını düzene böyle sokarsın isteyen istediği zaman her şeyi bırakır bahane bulmayın

Avatar
BAY X 2020-08-20 18:58:25

Akşama kadar migros medicana hastanesi civarında dileniyosun çıkmış burda ağlıyosun ...alışmışsın hazır yemeye ...senin bağımlılığın dilenmek

Avatar
Atakumlu 2020-08-20 20:35:57

Akıl vermeyin herkes hata yapıyor varsa imkanınız yardım yapın adam ne güzel söylüyor bağımlıyım diye Yok ordan geçtik burayı gördük komik olmayın

Avatar
Atakumlu 2020-08-20 21:48:06

Madem görüyorsun biliyorsun neden polise bildirmiyorsunuz anında müdahale eder belki bir kişiyi kurtarırlar maddeyi bırakırsa çalışmayada başlaya bilir

Avatar
gavur hacı 2020-08-21 03:17:35

Çakmak gazı bağımlısı nedir ya . İlk defa duydum bu kadar mı düştünüz siz :D

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-14 16:15:45

Şerefsiz namussuzun teki.Akşama kadar medicana'nın orda insanlardan zorla para istiyor.Bu şerefsizin çoktan beynini dağıtırızda bu pezevengin cezası yatılmaz.Ama er yada geç biri bunu komaya sokacak...