banner388

Bergüzar Korel'den gözyaşları içinde yürek burkan paylaşım

SMA hastası çocuklar için video çekip paylaşan Bergüzar Korel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ve diğer yetkililerden yardım istedi.

Bergüzar Korel'den gözyaşları içinde yürek burkan paylaşım

SMA hastası çocuklar için video çekip paylaşan Bergüzar Korel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ve diğer yetkililerden yardım istedi.

20 Ağustos 2020 Perşembe 12:41
Bergüzar Korel'den gözyaşları içinde yürek burkan paylaşım

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Korel'in paylaşımına kayıtsız kalmadı. 

"ALDIĞIM NEFESTEN UTANIYORUM"!

Gözyaşları içinde yayımladığı videoda SMA hastası çocukların ilaçlarını alamadıkları için yaşadığı zorlukları anlatan Korel, "Bu çocukları gördükçe ben artık aldığım nefesten utanıyorum, ne olur bu çocukların sesini duyun" diyerek yetkililerden yardım istedi.

SMA hastası çocukların sesine kulak veren sanatçı Bergüzer Korel, dün gece sosyal medya hesabından bir video yayımladı. Korel'in yayımladığı video ses getirince yetkilerden de cevap gecikmedi.

MÜJDE!


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "SMA hastalarımızın SUT'a tabi ilaçlarını daha önce olduğu gibi temin etmeye devam edeceğiz" dedi.

KOREL'DEN TEŞEKKÜR

Bergüzar Korel, SMA hastalarının laçlarını temin etmeye devam edeceklerini açıklayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a teşekkür etti. Korel: “Çok teşekkür ederiz sesimizi duyduğunuz, bu çocukları sahiplendiğiniz için.” şeklinde paylaşım yaptı. 

Bergüzar Korel'in paylaşımına destek veren bir diğer isim de Haluk Levent oldu. Levent, Twitter hesabından Korel'in yayımlamış olduğu videoyu paylaşarak "Ahbapların en güzeliisn, seni çok seviyoruz" dedi.

HALUK LEVENT'TEN DESTEK

Zehra Zümrüt Selçuk'un paylaşımından sonra da yetkililere teşekkür eden Levent: "Çok sevinçliyiz. Sgk, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Tıbbi Cihaz Kurumu ve tüm yetkililere çok teşekkürler. Lütfen daha fazla bekletmeden ve aksatmadan sma hastaları için hayati ve şu an tek dayanak olan bu ilacın uygulamalarına başlansın." şeklinde paylaşım yaptı. 

Haber: Cansu KIRCALI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.