banner388

Cahit Kamber: 'MHP sabırla, inançla, bedel ödeyerek bugünlere geldi'

Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, partisinin 48. kuruluş yıl dönümü gerekçesiyle bir basın açıklamasında bulundu.

Cahit Kamber: 'MHP sabırla, inançla, bedel ödeyerek bugünlere geldi'

Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, partisinin 48. kuruluş yıl dönümü gerekçesiyle bir basın açıklamasında bulundu.

10 Şubat 2017 Cuma 12:15
Cahit Kamber: 'MHP sabırla, inançla, bedel ödeyerek bugünlere geldi'

İşte o açıklama:

"Türk Milliyetçiliğinin siyasi organizasyonu olan MHP, 8/9 Şubat 1969'da Adana'da Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kuruldu. Kongrenin ardından toplanan ilk genel idare kurulunda partimizin amblemi 3 hilal olarak kararlaştırıldı. Bugün partimizin 48. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.
Partimizin kurucu genel başkanı ve başbuğumuz Alpaslan Türkeş'in kutlu dava arkadaşlarına o günlerde söylediği, "Emanet olunan davayı kucakladım. Hiç arkama bakmadan, tereddütsüz, hiçbir şeye aldırmadan yürüyorum" sözleri, bugün ülkücü harekete mirastır ve en büyük vasiyettir.
MHP'nin kurulması ve Türk siyasi hayatındaki yerini almasıyla birlikte yürekleri vatan ve millet için çarpan ülkücüler, milliyetçiler, 3 hilal etrafında toplandı. MHP; sabırla, inançla ilmik ilmik örülerek, vatan-millet sevdası için bedel ödenerek, çile çekilerek bugünlere geldi.
Türkiye'nin sorunlarının çözümü için proje üreten MHP, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasından endişe edenlerin sığınağı olmuştur. 48 yıllık zaman içerisinde elde ettiğimiz siyasi ve kültürel birikimler ve tecrübelerimiz partimizi, ülkemiz ve milletimiz için duyduğumuz sevgiyi ve heyecanı artık tek başına iktidarla gerçekleşecek bir hedefe kilitlemiştir. Bu hedefe ulaşmak; öncelikle kurucu dava büyüklerimize olan gönül borcumuzu ödemektir. Sonrasında da aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek liderliği sağlamak vazgeçilmez inancımızdır.
Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi'nin 48.kuruluş yıldönümünü kutluyor, partimizin bugünlere gelmesinde emeği bulunan ebediyete intikal etmiş büyüklerimize Allahtan rahmet diliyor, Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve bu hareketin var olması noktasında mücadele veren bütün dava arkadaşlarıma da Allah’tan sağlık diliyorum Ne mutlu Türk'üm diyene"


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.