banner388
banner390
banner410
banner408

Beşiktaş Sahaya Çıkıyor

Süper Lig’in lideri Beşiktaş, bu akşam Karabükspor deplasmanına konuk oluyor

banner269

Beşiktaş Sahaya Çıkıyor

Süper Lig’in lideri Beşiktaş, bu akşam Karabükspor deplasmanına konuk oluyor

10 Şubat 2017 Cuma 12:27
Beşiktaş Sahaya Çıkıyor

Geçtiğimiz haftayı Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiyle tura veda ederek kapatan siyah beyazlılar bu akşam liderliğini devam ettirmek için Karabük deplasmanına konuk oluyor. Lig karşılaşması için şehre gelen Beşiktaş kafilesi kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Ev sahibi tarafında maçın hazırlıkları tamamlandı. Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, maçın zorlu geçeceği düşüncesinde. Rakibiyle ilgili yapmış olduğu analizde sarf etmiş  olduğu cümle oldukça dikkat çekici.

Beşiktaş Avrupa üstü bir takım

Igor Tudor, Beşiktaş ile oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Futbolcuları içinde bu ve benzeri maçların önemli olduğuna dikkat çeken Tudor, siyah beyazlı takımı onure eden ‘Beşiktaş Avrupa üstü bir takım’ cümlesiyle ifade etti.

Umarım onun acısı çıkartılmaya çalışılmaz

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, siyah beyazlılarla oynanacak olan maçın zorlu bir müsabaka olacağını belirterek rakibin gücünü kabul ettiklerini ifade etti. Başkan  Tankut düşüncelerini, ‘’ Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında sinir harbi içerisinde geçen bir maç oynandı. Kontrol elden kaçtı orada. Umarım bizimle oynanacak maçta onun acısı çıkartılmaya çalışılmaz diye düşünüyorum. Bizim artık puan ya da puanlar toplamamız gerekiyor. O bakımdan cuma günü oynayacağımız Beşiktaş maçından 3 puan bekliyoruz. Maçtan öncede futbolcularımızla görüşeceğim’’ şeklinde noktaladı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.