banner388

Büyükşehir ve KOSGEB işbirliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB işbirliği mecliste oy birliğiyle oynaylandı.

Büyükşehir ve KOSGEB işbirliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB işbirliği mecliste oy birliğiyle oynaylandı.

12 Aralık 2017 Salı 18:18
Büyükşehir ve KOSGEB işbirliği

Samsun haber – Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Aralık ayı 23.birleşiminin 1.oturumuna ait toplantı bugün Komisyon Meclisi Belediye Başkanı Vekili Turan Çakır önderliğinde gerçekleşti.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde bugün 39 gündem maddesi onaylandı. Samsun Büyükşehir Belediyesinin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verebilmesi ve Sertifikasyon Programını yönetimini uygulayabilmesi için küçük ve orta ölçekli işletmelerin Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Samsun İl Müdürlüğü ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında protokol yapılması teklif oy birliği ile kabul edildi.

Girişimcilik eğitimi sertifika

KOSGEB Girişimcilik Eğitimiyle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği yapılabiliyor. Bu anlamda biz Halk Eğitim üzerinden eğitimler veriyorduk. Bu nedenle kurum üzerinden verebilmek için KOSGEB ile bir işbirliği protokolü yapıyoruz. Bu kurallar çerçevesinde Girişimcilik Eğitimi verilecek ve Sertifika programları Büyükşehir Belediyesi KOSGEB tarafından sertifikalandırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-12-13 00:51:26

Bırakın şu bürokratiktik oynamayı, 3 çocuk anne , baba 1 öğün simit , çay ile öğün geçirse 5 5=10tl bir günde 30 tl ayda 900 tl 1400-900=500 ile Kira mı? Elektrik mi? Su mu? Yoksa çocukların okul masrafları mı?