banner388

Bakan Soylu, öncelik FETÖ meselesi dedi

Polis başmüfettişleri ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere hitaben önceliklerinin FETÖ olduğunu söyledi.

Bakan Soylu, öncelik FETÖ meselesi dedi

Polis başmüfettişleri ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere hitaben önceliklerinin FETÖ olduğunu söyledi.

12 Aralık 2017 Salı 19:01
Bakan Soylu, öncelik FETÖ meselesi dedi

‘Müfettişlik Temel Eğitim ve Güncelleme Semineri’ kapsamında polislerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceliklerinin Fethullahçı Terör Örgütü Mensupları olduğunu ifade etti. Bakan Soylu, "Teftiş kurulu ve polis başmüfettişleri olarak sizin birinci önceliğiniz FETÖ ile mücadeledir "diyen Bakan Soylu, “FETÖ’nün tam anlamı ile bittiğini söyleyenler yanılmaktadır. Hep beraber takip ediyoruz. Bunlar birer matruşka gibidir. Açıyorsunuz içinden çıkıyor. Açtıkça içinden çıkmaya devam ediyor. 15 Temmuz gecesi olanlar ve bu hadiseyi Türkiye’nin başına getirmeye çalışanlar bugün yargılanıyorlar. Gerekli cezaları da alıyorlar. Teşkilat, kendi mesleğiniz içinde yıllarca FETÖ’nün bayraktarlığını yapanları tanıyor, biliyor ve gereğini de yapıyor. Nam almış, nam salmış, bu işte bayraktarlık yapmış olanlar zaten kamuoyu tarafından biliniyor. Bunlar için anında gereği yapıldı. Peki ya sonrası? Bu örgüt diğer örgütler gibi değildir. Devleti bir hastalık gibi sarmaya çalışmış bir örgüttür. Devletin kendi vücuduna kendi varlığına saldırmıştır. Bu hastalıklı yapıdan tek bir hücre kalmayana kadar ve temizlediğimizden emin olana kadar mücadelemizi sürdürmek durumundayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
PolisFetöBakan Soylu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorgun 2017-12-13 08:56:25

AYNEN ÖYLE SAYIN BAKANIM.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. İSRAİLİDE BİR HALLETSEK ÇOK İYİ OLUR.DOĞRULARA SAYGILAR.