banner388

Büyükşehir ulaşımda sınıfta kaldı

ABONMAN (otobüslerde geçerli aylık biniş hakkı) yaptırmak isteyen vatandaşlar her ay SAMULAŞ merkezlerine gitmek zorunda kalıyor.

Büyükşehir ulaşımda sınıfta kaldı

ABONMAN (otobüslerde geçerli aylık biniş hakkı) yaptırmak isteyen vatandaşlar her ay SAMULAŞ merkezlerine gitmek zorunda kalıyor.

12 Ocak 2024 Cuma 16:58
Büyükşehir ulaşımda sınıfta kaldı

İstanbul gibi büyük şehirlerde ABONMAN yaptırmak isteyen vatandaşlar mobil uygulama üzerinden yapabilirken, Samsun'da her ay SAMULAŞ merkezine gidip sıra aldıktan sonra ABONMAN yaptırmak zorunda kalıyor.

ABONMAN ile ilgili yaşadığı sorunları dile getiren vatandaş: "Her ay SAMULAŞ merkezine gidip, sıra alıp yaklaşık 1 saatimi ABONMAN yaptırmak için harcıyorum. Teknoloji çağında ABONMAN yaptırma işlemini SAMULAŞ uygulamasına getirmeyen yetkililere ve 5 yıldır görevde olan Mustafa Demir'e teknoloji çağında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Ayrıca SAMULAŞ merkezlerinde kredi kartı bile geçmiyor! Sadece nakit çalışıyorlar... Önce ATM'ye gidip nakit çekmem, sonra SAMULAŞ merkezinde sıra alarak yaklaşık 1 saatimi her ay küçücük bir işlem için ayırmam gerekiyor!" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2024-01-12 17:46:21

Mobil uygulama çok yetersiz. Şikayetler hiç dikkate alınmıyor. Otobüslerde tramvaylardaki gibi durak isimleri söylenmiyor bir ara vardı bazen şoförler açmıyordu şimdi hiç yok otobüsteki ekranlarada durak ismi koymak yerine reklam koyuyorlar. Ulaşımda diğer büyükşehirlere göre çok geride maalesef.

Avatar
Hazar hazarbeyoglu 2024-01-13 11:12:36

Şu beş yıllık süreçte mustafa demir,ın samsun halkına yarıyacak halkın yaşamını kolaylaştıracak yaptığı bir şeyi söyleyin, sağ bakıyorum yok, sola bakıyorum yok.

Misafir Avatar
olmaz mıı? 2024-01-18 09:15:21 @Hazar hazarbeyoglu

akılllı kavşaklarımız var 5 dk. beklediğin yerde 15 dk. bekleyip güzel güzel etrafı seyredip fazladan yakıt yakarak vergi desteğinde bulunuyoruz, çok ilerledik çok. devasa kavşaklar ne güzel bir görünüm oldu.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hüseyin Taşcı 2024-01-14 09:00:40

secimde yine %60 akp ye oy verecekler.
hiiiç şikayet etmesinler. suya her sy zam yapıldı ses yok.
ne yaptikta bunu yaşıyoruz diye düşünemeyen bir toplum

Avatar
Hakikat Söyler 2024-01-12 23:29:30

Şu Samsun şehiriçi ve ilçeler-Samsun arası ulaşımı 2000 yılındakine çevirin yetkililer. Çok ah alıyorsunuz. Dolmuşları kestiniz ara sokaklardan, eski güzergahlarından. Otobüs seferi de yok oralarda. Yaşlılar, bayanlar, çocuklar ve öğrenciler dolmuş, otobüs bekliyor soğukta. Özel arabalar el sallayıp beni alırmısın diyorlar. Gelinen noktaya bakarmısınız. Halit Doğan, başkan seçildiğinde ilk bu soruna, sonra akıllı kavşaklara el atmalıdır hemen.

Avatar
İbo 2024-01-13 06:50:59

Samsun BUyudu ve gelişti ama belediye 30 yıl önceki kafa ne otobüs hatlarının haritalandirilmis guzergahlari var ne ulaşım uygulaması düzgün çalışmıyor bilmediğiniz bir güzergahta kırk kiiye yol sormak zorunda kalıyorsunuz hangi otobüs hangi duraktan geçer duraklardan nereye giden otobüsler geçer belli değil toplu taşıma sorunlu samsunda

Avatar
Sürmeli DEMİRCİ 2024-01-15 09:50:08

İnternette maşAllah reklam amaçlı paylaşım çok ama vatandaş internetten şikayetini dile getirene cevap yok. Yani seninle bir insan karşında sürekli kendini anlatıyor ama seni hiç dinlemiyor. Yerel yönetimlerin sosyal medya durumu bu vatandaşta tepkisini hiç göstermiyor.

Avatar
niye oy veriyorsun 2024-01-18 09:47:56

belediye hizmetlerinden şikayet edip yine de oy vermek akıl alır gibi değil. razı olun o zaman şikayet etmeyin.

Avatar
OZCAN 2024-01-13 07:25:09

toplu tasıma en ucuz olması lazımken en pahalı ulaşım aracı....bu haberi nedense kımse yapamıyor!!