banner388

Büfeci Cinayeti Zanlısı Hakim Karşısında

Samsun’da tabanca ile bir büfeciyi vurduktan sonra birahanede içki içerken yakalanan zanlı, hakim karşısına çıktı.

Büfeci Cinayeti Zanlısı Hakim Karşısında

Samsun’da tabanca ile bir büfeciyi vurduktan sonra birahanede içki içerken yakalanan zanlı, hakim karşısına çıktı.

12 Temmuz 2016 Salı 15:02
Büfeci Cinayeti Zanlısı Hakim Karşısında

Samsun’da tabanca ile bir büfeciyi vurduktan sonra birahanede içki içerken yakalanan zanlı, hakim karşısına çıktı. İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde Şubat ayında meydana gelen olayda, Serkan Ç. (34) daha evvel kavga edip barıştığı Serkan Atayman’ın (35) büfesine gitti. Bira aldıkdan sonra büfeden ayrılan Serkan Ç., daha sonra yeniden büfeye gelerek bir bira daha istemesi üzerine bira vermeyen Serkan Atayman’ın “Buraya alkollü şekilde gelme” sözleriyle öfkelenen Serkan Ç., büfeciyi 7 yerinden tabanca ile vurarak olay yerinden kaçtı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ataymanyaşamını yitirirdi. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tasarlayarak adam öldürme suçundan hakkında dava açılan tutuklu sanık Serkan Ç.’nin yargılanmasına bugün başlandı.

“Bir iki duble içtikten sonra teslim olurum fikri ile restorana gittim” Sanık mahkeme kuruluna“Serkan Atayman ile bu olaydan daha önce tartıştık ve Eniştem devreye girdi sonrada barıştık. Olayın yaşandığı gün büfenin önünden geçiyordum. Bira alıp almama konusunda kararsızdım ve bir de Alkollüydüm ardından büfeye girdim ve bir bira alacağımı dile getirdim. Serkan’da bana ‘bu dükkana gelme demedim mi sana şerefsiz’ dedi.Sandalyede oturuyordu daha sonra elini beline atıp ayağa kalktı ve ben silah taşımayı severim. Ara sıra silah taşırım. Üzerimde bulunan silahı çekip hazneye verdim. Maktulden korktum. O beni vurmaması için ben onu vurdum daha sonra Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Ardından enişteme gittim, silahı yatağın altına sakladım. Sonrasında büfenin önünden geçtim yoğun kalabalık vardı. Sorduğumda öldüğünü öğrendim. Bir iki duble içip teslim olurum fikri ile restorana gittim ve orada yakalandım” ifadesini verdi. Tanık ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti duruşmayı bir sonraki tarihe erteledi.

Son Güncelleme: 12.07.2016 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAŞAR ÜNLÜ 2016-07-13 13:33:15

KÜLLÜM TASARLAMALI CİNAYET YEMEZLER TÜK CEZADA CEZAYI NE DÜŞÜRÜRSE SÖYLEMİŞ BENCE 100/1000 TASARLAMALI