banner388

Boşanma davası açtı darp edildi

Samsun'un Bafra ilçesinde boşanmak üzere olan kadın, eşi tarafından darp edildi.

Boşanma davası açtı darp edildi

Samsun'un Bafra ilçesinde boşanmak üzere olan kadın, eşi tarafından darp edildi.

27 Ocak 2020 Pazartesi 18:40
Boşanma davası açtı darp edildi

Edinilen bilgilere göre, N.P. 'nin bir buçuk yıl önce eşi G.K’ye boşanma davası açması üzerine mahkeme 2 çocuğunun velayetini anneye verdi. Dava süreci devam ederken anne (N.P) çocuklarını görmesi için baba (G.K)ye gönderdi. Çocukları geri almaya giden anne, o esnada eşi G.K tarafından darpa uğradı. Olayı gören mahalle sakinleri polse haber verdi. Polis ekiplerinin gelmesi üzerine G.K gözaltına alındı. Eşi tarafından darp edilen N.P'nin ağır yaralanması üzerine 112 acil servisi çağrıldı, N.P Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. N.P'nin sağ gözünde görme kaybı yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunDarpSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meltem 2020-01-27 23:11:37

Bafrada goze zarar verme modasi var sanirim bu ikinci kadinin gozu diger kadinin tamamen kör olmustu bafrada adam yokmu bunu yapani bulun ve onun gozunu matkapla disari cikarin

Avatar
Erhan... 2020-01-28 12:23:35

Bafra'nın pisliği bitmez...Asayiş olayları , hırsızlık olayları hiç bitmeyen bir ilçe...