banner388

Bonzai satana 15 yıl hapis

Samsun’da güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon kapsamında ele geçirilen 5 kilo 770 gram bonzai ile ilgili tutuklu bulunan şahıs hakkında 15 yıl hapis istendi.

Bonzai satana 15 yıl hapis

Samsun’da güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon kapsamında ele geçirilen 5 kilo 770 gram bonzai ile ilgili tutuklu bulunan şahıs hakkında 15 yıl hapis istendi.

19 Temmuz 2016 Salı 19:17
Bonzai satana 15 yıl hapis

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat kapsamında İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi’nde Ç.S. (21) adlı kadın adına kiralanmış ancak içerisinde herhangi eşya bulunmayan evi takibe aldı. Yürütülen çalışmaların ardından yaklaşık 3.5 ay önce gerçekleştirilen operasyonda, cezaevinden yakın zamanda çıktığı bilinen R.Ö. (28) yakalanarak gözaltına alındı. Evde arama gerçekleştiren güvenlik güçleri, 5 poşet içinde 5 kilo 60 gram ve preslenmiş 11 poşet içinde 710 gram olmak üzere toplam 5 kilo 770 gram bonzai ele geçirdi. Olayın yaşandığı evi kiralayan Ç.S. adlı genç kadın da güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Uyuşturucu maddelerin İstanbul’dan piyasaya sürülmesi için Samsun’a getirildiği belirlendi. Olayla bağlantılı olduğu düşünülen S.U. (35) da gözaltına alındı. Olayla ilgili R.Ö. ve S.U. tutuklanırken, Ç.S. ise serbest bırakıldı.
Söz konusu şahıslar hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Yargılama süresince tutuklu bulunan S.U. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bugün görülen davada savcı toplanan deliller doğrultusunda sanık R.Ö.’nün "uyuşturucu ticareti" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasını talep ederken, tutuksuz bulunan S.U. ve Ç.S. adlı kızın beraatlerini talep etti.
Duruşma karar verilmek üzere bir sonra ki tarihe ertelendi.

Son Güncelleme: 19.07.2016 19:34
Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucuHapis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.