banner388

Bayram geliyor tezgahlar canlanıyor

Ramazan Bayramı’na günler kala, çarşı pazar hareketlenmeye başladı, esnaflar hazırlıklarını yaptı.

Bayram geliyor tezgahlar canlanıyor

Ramazan Bayramı’na günler kala, çarşı pazar hareketlenmeye başladı, esnaflar hazırlıklarını yaptı.

19 Haziran 2017 Pazartesi 13:41
Bayram geliyor tezgahlar canlanıyor

Samsun Haber - 11 ayın sultanı Ramazan Cumartesi günü son buluyor. 

Ramazan ayını geride bırakmaya hazırlanan vatandaşlar 11 ayın sultanına güle güle demeye hazırlanırken Ramazan Bayramı’na hoş geldin demenin güzel telaşını yaşamaya başladı.

Esnaflar bayram öncesi hazırlıklarını yaptı müşterilerini bekliyor. Vatandaşlar ise Ramazan Bayramı’nda evlerinde konuk edecek olan misafirlerini karşılarken ikram edecekleri şeker, çikolata gibi malzemeleri alıyor.

Samsun'un en eski şekerci işletmelerinden birinde yöneticilik yapan İhsan Varol, "Vatandaşlarda hafiften kıpırdanmalar başladı. İnsanlar yavaştan eksiklerini gideriyor. Eskiden 15 gün önceden kapıların önünde şeker kuyrukları olurdu. Kamyon işi ürün satardık eskiden. Şimdi bayrama bir hafta kaldı ama o eski kalabalık yok. Bunun bir sebebi de her yerde şeker satılması. Alakasız yerlerde kalitesiz şeker ve çikolatalar satılıyor. Bu şekerler, çikolatalar yenmez. 6-7 liraya çikolata satıyorlar. Toz şekerin, kakaonun kilosu kaç lira? Devletin bunlara mani olması lazım" dedi.
 

Son Güncelleme: 19.06.2017 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.