banner388

Başkandan darp iddialarına yanıt

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Başkandan darp iddialarına yanıt

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

26 Haziran 2017 Pazartesi 21:37
Başkandan darp iddialarına yanıt

Samsun Haber - Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde 3 gün önce yaşanan bir olayda yerel bir gazetede gönüllü olarak muhabirlik yapan İbrahim Akkuş’un “AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı eleştirdiğim için beni kendi lisanslı güreşçi yeğenine darp ettirdi” iddialarına AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'dan yanıt geldi.

Başkan Kalaycı iddiaların yalan olduğunu, bahsi geçen İbrahim Akkuş'un akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek, "İddialar iftira niteliği taşımaktadır. Ben, neden yeğenime onu darp ettireyim. Böyle birşey yapılması gerekseydi ben yapardım. Bence o şahsın akıl sağlığı yerinde değil. Bu boş bir iftiradan başka birşey değildir. Aslı yoktur. İstediği zaman istediği yere şikayette bulunabilir. Böyle bir durumun yaşanması mümkün değildir' dedi.

Haber: Ekrem Bircan

Son Güncelleme: 27.06.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.