banner388

Samsun’da olay yaratan iddia: AK Partili Başkan yeğenine beni darp ettirdi

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde yaşayan İbrahim Akkuş’ın ortaya attığı iddia büyük ses getirdi. Akkuş iddialarında, “AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı eleştirdiğim için beni kendi yeğenine darp ettirdi” dedi.

Samsun’da olay yaratan iddia: AK Partili Başkan yeğenine beni darp ettirdi

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde yaşayan İbrahim Akkuş’ın ortaya attığı iddia büyük ses getirdi. Akkuş iddialarında, “AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı eleştirdiğim için beni kendi yeğenine darp ettirdi” dedi.

26 Haziran 2017 Pazartesi 13:46
Samsun’da olay yaratan iddia: AK Partili Başkan yeğenine beni darp ettirdi

Samsun Haber – Samsun’un 19 Mayıs İlçesi’nde 3 gün önce yaşanan bir olayda yerel bir gazetede gönüllü olarak muhabirlik yaptığını belirten İbrahim Akkuş, “AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’yı eleştirdiğim için beni kendi lisanslı güreşçi yeğenine darp ettirdi” iddiasında bulundu.


“Üzerinizdeki Emeklerimizi Ne Çabuk Unuttunuz Başkanım“


İbrahim Akkuş, 19 Mayıs İmam hatip Lisesi’nin eksiklerini ortaya çıkarttığı için sosyal medyada rencide edici hakaretlere uğradığını iddia ederek, “Soyadımı rencide edici, alay edici sözler söylendi. Daha sonrasında belediyenin 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda verdiği iftar toplantısına katıldım. Ben 19 Mayıs İlçesinde bir yerel gazetede gönüllü muhabirlik yapıyorum. Orada görevli birkaç kişi basına kapalı olduğunu söyledi. İçerideki iftar toplantısını yayın yapmamamı bir yerlerde beklemem gerektiğini söylediler. Ben de sorun çıkarmadan bekledim. Ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu davete katıldı. Ben de yanına gittim. Davetin basına kapalı olduğunu kendisi de söyledi. Bana davetli olup olmadığımı sordu. Bende ona karşılık olarak ‘Davetli olmamıza ne gerek var. Üzerinizdeki emeğimizi ne çabuk unuttunuz’ cevabını verdim. Ben bu akşam iftarımı burada yapacak mıyım, yapmayacak mıyım diye kendisine sordum. Başkan Topaloğlu’da ‘Arka taraflarda bir yerlerde iftarını yap’ cevabını verdi. Ancak bu kelimeyi ben içime sindiremedim. Sanki ben dilenciymişim gibi bana muamele yapıldı” dedi. 


“Yaka Paça Dışarı Attılar”

Salondan içeriye girdiğinde kendine yönelik bir hareketlenme olduğunu iddia eden Akkuş, “İçeride Ak Parti 19 Mayıs İlçesi Gençlik teşkilatının bana yönelik bir hareketlenme yaptığını fark ettim. İçeride bir tatsızlık çıkmasın diye ben üst kata çıktım. Kendi telefonumla Ankara Araştırma Komisyonu başkanlığına durumu bilgilendirirken 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun şoförü Hamza Balcı canlı yayın yapacağımı zannederek beni dışarı çıkartmak istedi. Düğün salonu görevlisi Ali Keskin beni talimat geldiği gerekçesiyle yaka paça dışarı çıkarttı. Ben ona abi beni tanımıyor musun, niye böyle yapıyorsun desem de talimat geldiğini söyleyerek zorla beni dışarı çıkarttı. Öfkemden kendimi zorla eve attım. Hırsımla kendi sosyal medya hesabımdan belediye başkanının aleyhinde yazı yazdım. Yazdığım yazıyı belediye ve AK Parti İlçe başkanına iletmişler” diye konuştu. 


“Beni Darp Edip Hakarette Bulundular”

Akkuş, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’nın yeğeni E. K.’nın saat 22:00 sularında  telefonla kendisini aradığını söyleyerek, “E. K. beni aradı. Nerede olduğumu sordu. Ben evde olduğumu söyledim. Bir yere ayrılmamamı ve yanıma geleceğini söyledi. Ben de tedirgin olmadan tamam, gel dedim. E.K., Ak Parti 19 Mayıs Gençlik Kolları Başkanı H.Y. ile birlikte geldi ve beni 19 Mayıs İlçesinin daha tenha bölgelerine götürürken ben tedirgin olmaya başladım. Kerem Ç. isimli bir arkadaşımdan yardım istedim. Kerem Ç. bana yardımcı olacağını söyledi. Jandarmaya olduğum alanın adresini bildirerek haber verdiğini söyledi. Ben tamam dedim. Arabadan aşağıya indik. Başkanın yeğeni E. K. bana vurmaya başladı. Attığı yumruk boğazıma geldi. Araya Başkan H.Y. girip ayırmaya çalıştı. Bana E. K. küfür ve hakaret etti. Yazıyı kaldırmam konusunda beni tehdit etti. Kaldırmazsam beni linç edecekleri için yazıyı kaldırdım” iddia etti.


“Jandarma Görevlisi Başkana Arka Çıktı”

Eve gittiğinde herkesten utanıp darp izlerini saklamaya çalıştığını söyleyen İbrahim Akkuş, iddialarına söyle devam etti:“Biraz sakinleşince Jandarma karakoluna gittim. Şikayetçi olup ifade verdim. Hastaneden darp raporu aldırdılar. Şikayet ifademin tutanağının bir nüshasını almak istedim. Savcılık kararı ile alabileceğimi söylediler. O gece jandarma yetkili görevlisi savcılığı dahi aramadı. Hatta bana ‘Av. İrfan Kalaycı’yla aynı yerde oturuyoruz ifadeni geri çekersin’ dedi. Başkana arka çıktı. Ben bana yapılan haksızlığı hazmedemedim ve İrfan Kalaycıyı mahkemeye verdim. Maddi ve manevi davamı sonuna kadar devam ettireceğim. Bana bayramı zehir edenler elini kolunu sallayarak geziyorlar. Ama başaramayacaklar. Ben AK Partiliyim Beni AK Parti İl Başkanı aradı. Durumla ilgileneceğini söyledi. Eleştirilere açık olmayan insanlar 19  Mayıs’ta siyaset yapmasınlar”

İBRAHİM AKKUŞ'UN İDDİLARI İLE İLGİLİ PAYLAŞIMLARI

OLAYIN ARDINDAN AKKUŞ'A DESTEK

Samsunhaber.com

Son Güncelleme: 26.06.2017 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Garip:55 2017-06-27 23:55:08

Deli olduğunu iddia ettiğine göre rapor var elinde belgeyi göster inanalım yoksa hem iftira hem yalan atıp konuşuyorsun.. Belli ki 19mayıstan birilerinin paralı adamısın... Gülünç halin var...

Avatar
Gülünç 2017-06-26 18:22:35

Adam delinin teki siz de adam diye haber yapmışsınız.

Avatar
Düşunerek Yaşayan İbrahim AKKUŞ 2017-06-27 23:41:05

Gülünç Elinde Belge Veya Raporun Vardır Umarım Yoksa Senin Bu Yazından Dolayı Mahkemeye Verince Hangimiz Akıllı Ozaman Anlarız Tc.ni Yaz Bakalım Okadar Yüreklimisin...