banner388

Başkan Zihni Şahin: Otel konforunda sağlık hizmeti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye'nin son 10 yılda sağlık alanında büyük bir gelişim yaşadığını dile getirdi.

Başkan Zihni Şahin: Otel konforunda sağlık hizmeti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye'nin son 10 yılda sağlık alanında büyük bir gelişim yaşadığını dile getirdi.

22 Ocak 2019 Salı 13:37
Başkan Zihni Şahin: Otel konforunda sağlık hizmeti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gelişmiş ülkelerde bile 50 yılda gerçekleştirilen sağlıkta dönüşüm Türkiye'de 10 yılda gerçekleştirildi. İnsanlarımızın yaşamlarında kalite arttı" dedi. 

Başkan Zihni Şahin, hastanelerde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Tedavileri süren hastalarla sohbet ederek onlara moral veren Zihni Şahin, sağlıkta dönüşümün insan yaşamında kaliteyi yükselttiğine dikkat çekti. 

Otel konforunda sağlık hizmeti 

Şahin, "Ülkemizde sağlıkta büyük dönüşümler yaşandı. Önceden hastanelerde tedavi olmak neredeyse imkansızken şimdi otel konforunda konaklama hizmeti sunuluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesinden yola çıkılarak sağlık adına çok önemli projeler, yatırımlar hayata geçirildi, geçirilmeye devam ediyor. AK Parti hükümetleri insan sağlığına her zaman büyük önem vermiştir. Gelişmiş ülkelerde bile 50 yılda gerçekleştirilemeyen dönüşüm, 10 yılda tamamlanmıştır. Sağlık merkezlerimizde bugün gelinen nokta da bunun göstergesidir" dedi. 

Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi yöneticileri ve doktorları ile de görüşen Başkan Zihni Şahin, "Sağlıklı bireylerin yetişmesi için, sağlıklı bir toplum için ne yapılsa azdır. Doktorlarımıza, sağlık personelimize gösterdikleri yoğun çaba, özverili çalışma nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 2019-01-22 14:24:08

he he öyle oldu.

Avatar
Gibi Gibi 2019-01-22 16:00:11

bi dönem evet öyle oldu. ama son yıllarda durum iyiden kötüye gidiyor. birileri kafasını kuma gömmüş fakat kıçı ortada farkında değiller.

Avatar
Celal keskin 2019-01-22 22:17:32

Sayın başkanın hastaneyi ziyaret ettiği günlerde benimde hastam yatıyordu hastanede. Ben otel konforu görmedim hastane bakımsız orada yatan hasta iyileşirmi emin değilim.

Avatar
Tüpçü Fikret 2019-01-22 18:50:01

Tranway ne zaman bitiyor.

Avatar
Nurhan 2019-01-22 19:13:16

Birde gelin Vezirköprü devlet hastanesi bakın

Avatar
Ahmed Arif 2019-01-22 19:46:31

Evet otek konforunda sağlık hizmeti. Parası 5 yıldızlı otellerin kral dairesini aratmıyor. Sağlık güvencesi olan bir vatandaş 100-150 tl muayene parası veriyor. Sezaryanla doğum yapıp , 2 gün yatıp çıkınca fatura 5000 tl' yi buluyor...