banner388

Samsun'da o isim siyasete veda etti

MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı, Ayvacık eski Belediye Başkanı Erkan Avcı, artık aktif siyasetin içinde olmayacağını açıkladı.

Samsun'da o isim siyasete veda etti

MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı, Ayvacık eski Belediye Başkanı Erkan Avcı, artık aktif siyasetin içinde olmayacağını açıkladı.

22 Ocak 2019 Salı 13:42
Samsun'da o isim siyasete veda etti

Cumhur İttifakı kapsamında Samsun'un Çarşamba ilçesi AK Parti'ye bırakıldı. MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı, Ayvacık eski Belediye Başkanı Erkan Avcı, yaşanan bu süreç sonrasında bir teşekkür mesajı yayımladı.

Erkan Avcı, yayınlamış olduğu teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymeyli dostlarım ve dava arkadaşlarım;
Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti arasında kararlaştırılan Cumhur İttifakı adaylarının açıklanması ile adaylığımın söz konusu olduğu Çarşamba bölgesinin Ak Parti'ye verilmesine karar verilmiştir. 

Öncelikle bu süreçte desteğini benden hiç esirgemeyen tüm dostlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Merak konusu olan bundan sonraki siyasi seyrimize ise açıklık getirmek gerekirse, bilinmesini isterim ki şahsım Erkan Avcı Türk-İslam Ülküsü çizgisinden ayrılmadan, 'Samsun Halkı'nın sinesinde hayatına devam edecektir. 

Bununla birlikte artık siyasi hayatımı bitirdiğimi ve aktif siyasetin içinde yer almayacağımı belirtmek ve ilan etmek istiyorum. Bu güne dek gönül köprüsü kurduğum, birlikte yol yürüdüğüm, derdimin ve mutluluğumun ortağı, her anımda yanımda bulunan tüm dostlarım; elhamdulillah ki bunca yıllık ömrümde biriktirdiğim en kıymetli hazinem sizin dostluğunuz oldu.

Bu sebeple bana gönül veren inanan ve destekleyen herkesten haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsabir hakkım benden yana helal olsun. Hepinizden Rabbim binlerce kez razı olsun ve gönül yollarımıza mesafe koymasın inşAllah."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay x 2019-01-22 21:12:38

Boş birisin

Avatar
5çarşamba5 2019-01-22 21:29:00

valla bizde yanlış ata oynadık boşver kafana takma erkan bey.. kurt diye bikldiklerimiz çakal çıktı.. iyi olur inşAllah

Avatar
Emekli 2019-01-22 23:27:35

Arkadaşım siyasetin nelerin getirdiğini nelerin götürdü dünü bende senin kadar az buçuk bilirim yalnız çarşambanın neler kaybettiğini tahmin edebiliyorum canını sıkma hayatın neler getireceği belli olmaz ticari hayatında bol kazanç sanada uzun sağlıklı uzun ömürler dilerim sınıf arkadaşın Nizamettin Keleş