banner388

Başkan Yılmaz Samsunlulara yol arkadaşlığı yaptı

Raylı sistemin yeni güzergahında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla beraber yolculuk yaptı.

Başkan Yılmaz Samsunlulara yol arkadaşlığı yaptı

Raylı sistemin yeni güzergahında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlarla beraber yolculuk yaptı.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 18:40
Başkan Yılmaz Samsunlulara yol arkadaşlığı yaptı

İnşasının tamamlanmasıyla birlikte hizmete açılan Gar-Tekkeköy yeni hafif raylı sistem hattının ilk etabı olan Kılıçdede, Samsunspor, Belediyeevleri, Mavi Işıklar ve Balıkçı Barınağı durakları test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından bugün vatandaşların hizmetine açıldı.
Yeni açılan hat ile birlikte tramvayın Canik’e kadar gidecek olması vatandaşların yüzünü güldürürken, bugün yolcu taşımaya başlayan tramvaylarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da vatandaşlara eşlik etti ve Samsunlularla yol arkadaşlığı yaptı. Tramvay istasyonunda beklerken ve tramvay yolculuğu sırasında yolcularla sohbet etme fırsatı bulan Başkan Yılmaz’a vatandaşlar yapılan hizmetler ve yatırımlar için teşekkür etti.
“Samsun kabuk değiştiriyor”
Samsun’un ulaşılabilir bir kent olması yolunda önemli bir adım daha attıklarını ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "17 km olan raylı sistem güzergahı hizmete açılan yeni duraklarla beraber 21 kilometreye ulaştı. Tekkeköy’e kadar da ulaşım sağlanınca doğu-batı yönünde çalışan raylı sistem projenin tamamlanmasıyla birlikte 32 kilometreye çıkacak. Samsun her alanda kabuk değiştiren bir şehir haline geldi. Yapılan yatırımlar şehrimizin prestijini üst seviylere çıkardı. Yeni tramvay hattımız da Samsunumuza şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz’a tramvay yolculuğu esnasında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır ve Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan da eşlik etti.

Son Güncelleme: 27.08.2016 19:19
Anahtar Kelimeler:
CanikTramvayGar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEZGİN 2016-08-28 14:21:23

Lovelet alışverişi son durak şimdilik....az önce gittik..şok olduk..karşıya geçiş yok..ne köprü nede yer altından....sahilde balıkçılara açık yol var..çok dar alandan karşıya geçerim derseniz, seçim sizin...