banner388

Başkan Tok'tan hasta ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında hastaları ziyaret etti.

Başkan Tok'tan hasta ziyareti

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında hastaları ziyaret etti.

25 Şubat 2019 Pazartesi 16:03
Başkan Tok'tan hasta ziyareti

Başkan Tok, önce Opr. Dr. Mehmet Bilgin'i makamında ziyaret ederek hastane ve serviste yatan hastalar hakkında bilgi alışverişi yaptı. Daha sonra serviste yatan AK Parti Çelikalan Mahalle Başkanı Ali Sağlam, eşini ve servislerde yatan hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar ile geçmiş olsun dilek ve temennilerini dile getirdi. Başkan Tok'un hastane ziyaretine Cumhur İttifakı MHP Meclis Üyesi Adayı Cemaleddin Kola eşlik etti.

HASTALARIMIZA İYİ BAKALIM

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Tok, "Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah'tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hastalar ve hasta yakınları, Başkan Tok'a duyarlı davranışı için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.