banner388

Gıda kolisinden 300 bin TL çıktı

Trabzon'da gıda kolisi sipariş eden şahıs koliyi açtığında şoka girdi. Kamyonla getirilen gıda kolilerini açan Mustafa Gümrükçüoğlu, 300 bin TL'yi görünce şoka girdi.

Gıda kolisinden 300 bin TL çıktı

Trabzon'da gıda kolisi sipariş eden şahıs koliyi açtığında şoka girdi. Kamyonla getirilen gıda kolilerini açan Mustafa Gümrükçüoğlu, 300 bin TL'yi görünce şoka girdi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 16:29
Gıda kolisinden 300 bin TL çıktı

Trabzon'un Araklı ilçesinde bir dönerci dükkanına gıda kolisi sipariş eden Gümrükçüoğlu, kolileri açtığında 300 bin TL para ile karşılaştı. Gümrükçüoğlu durumu firma yetkililerini bildirdi.

Yaşadıklarını İHA muhabirine Gümrükçüoğlu, "İşlettiğim lokanta için gıda malzemeleri siparişi verdim. Bir kutu geldi. İşler yoğun olduğu biraz bekledik. Daha sonra verdiğimiz siparişleri doğrulamak için kutuyu açtık. İçinde parayı görünce şaşkınlık yaşadık. Hemen siparişi verdiğim kişileri aradım. Arkadaşa parayı teslim ettik. O da memnun oldu. Arkadaş daire karşılığı iş yapmış. O daireyi satmış borçlarını vermek için. O kadar çok parayı görünce bir şok yaşadım. Sonuçta bir vicdan meselesi. Bunu herkes yapar diye düşünüyorum. İyi tepkilerde aldım" ifadelerini kullandı.

ŞAŞKINA DÖNDÜM

300 bin TL para görünce şaşkına döndüğünü ifade eden Gümrükçüoğlu, "O kadar yüksek miktarda parayı görünce şaşkınlık yaşıyorsun. Bir an tereddüt yaşıyorsun. Parayı hiç saklamadan sahibine teslim ettim. Sahibi lokantaya gelerek parayı aldı. Borçlarından dolayı kafası biraz karışıktı. O da şaşırdı. Teşekkür etti. Bana bir takım teklifte bulundu ama ben kabul etmedim. Helalleştik. Biz tabi böyle küçük ilçelerde bu miktarda para görmüyoruz. Herşeyi iyi düşüneceksiniz ki iyi olsun. İşlerim fena değil. Çalışanlar ekmek yiyor. Kimse kendine refa görmediği hiçbir şeyi karşıdaki kişiye görmesin. İçim rahat çok mutluyum" sözcüklerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2019-02-25 16:36:11

Güzel ahlak müslümanın davranışına yansıyandır.

Avatar
önemli 2019-02-26 10:21:11

helal olsun valla

Avatar
karasamsunlukadir 2019-02-26 13:43:59

bu adamı direk vali yapacan bak o zaman işler düzelmiyormu. Bu ülkede tüm devlet görevlileri 5 yıl rüşvet,yolsuzluk,rant gibi şeyler yapmayacağız diye yemin etsin inan ki Türkiyenin hiçbir sorunu kalmaz.

Avatar
Mustafa 2019-02-26 15:28:52

DURUSTLUK KADAR BUYUK HAZINE YOKTUR