banner388

Başkan Togar İlçedeki Okulları Ziyaret Etti

Tekkeköy Belediyesinin Başkanı Togar, ilçede bulunan okulları ziyaret edip 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında bütün öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Togar İlçedeki Okulları Ziyaret Etti

Tekkeköy Belediyesinin Başkanı Togar, ilçede bulunan okulları ziyaret edip 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında bütün öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

19 Eylül 2016 Pazartesi 17:44
Başkan Togar İlçedeki Okulları Ziyaret Etti

Yeni eğitim ve öğretim yılında her sene olduğu gibi ilçede yer alan okulların ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili üzerine düşmüş olan görevleri yerine getirmiş olduklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçede bütün okulların ihtiyaçlarını elimizdeki imkanlar doğrultusunda gidermeye uğraşıyoruz. Daha önceki senelerde olduğu gibi bu eğitim ve öğretim senesinde de okullarımıza, eğitim kurumlarına desteklerimizi esirgemedik ve bundan sonra da esirgemeyeceğiz. Bizim geleceğimiz bu eğitim ve öğretim yuvalarında yetişmekte. Okullara, eğitim kurumlarına ve eğitime yapmış olduğumuz bütün harcamalarla aslında yarınlarıa ve geleceğimizi hazırlıyoruz. Eğitim ve öğretim kurumlarının fiziki olarak şartları, çevresi ve imkanları ne kadar iyiyse eğitimin kalitesi de o kadar iyi olur” dedi.

Tekkeköy’ün, Samsun'da dereceye girmiş olan başarılı öğrencilerin yetiştirildiği okullara sahip olduğunu özellikle belirten Başkan Togar, “Bu başarının devam etmesi ve eğitimi en üst seviyelere getirmek için imkanlar doğrultusunda her şeyi yapmaya hazırız. Okulların boyanmaları, tadilatı, bahçe düzenlerinin yanı sıra kırtasiye yardımları rutin olarak devam etmekte. Okullara ve öğrencilere eğitim konusunda vermiş olduğumuz bütün desteği her zaman devam ettireceğiz. İlçemizde iki sene içerisinde beş büyük okulun temeli atıldı ve inşaatları yükseliyor. Bu okullarımız bu yıl içinde eğitim ve öğretime başlayıp, öğrencileri ile buluşacaklar. Kutlukent hizmet binasını da okul olarak Milli Eğitime verdik. Yine İlçede yeni okullar yapılması için arsalar üretmeye devam etmekteyiz. Bu arsalara eğitim kurumları açılması için de üzerimize ne düşüyorsa yaparak, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişare içerisinde planlamalar yapmaktayız. Çünkü ilçede eğitim seviyesinin yükselebilmesi cehaletin yok olması ve bilinçli bir nesilin yetişmesine vesile olacaktır. Yarınların teminatı olan çocuklarımızın daha rahat, daha sağlıklı , daha konforlu bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için geleceğe daha aydınlık bakmaları için her zaman taşın altına elimizi koyacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Togar, İlköğretim Haftasının etkinlikleri çerçevesinde ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlere ve öğrencilere 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.
 

Son Güncelleme: 19.09.2016 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.