banner388

İlkadım'da Projeler Saymakla Bitmiyor

İlkadım Belediyesi, sayısız proje ve hizmetlerle geleceğe istikrarlı ve sağlam adımlar atıyor.

İlkadım'da Projeler Saymakla Bitmiyor

İlkadım Belediyesi, sayısız proje ve hizmetlerle geleceğe istikrarlı ve sağlam adımlar atıyor.

19 Eylül 2016 Pazartesi 18:03
İlkadım'da Projeler Saymakla Bitmiyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mimarisi ile Türkiye'ye örnek olan Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları, yeni belediye hizmet binası gibi dev projelerle halkın talep, istek ve önceliklerine göre hareket ediyor.

‘Önce insan’ ilkesi ile çalıştıklarını ve 7’den 70’e herkesimi kucaklayarak toplum faydasını gözettiklerini söyleyen Erdoğan Tok, “Hizmetlerin yapılması noktasında vatandaşlar ile bilgi alışverişini önemsiyorum ve bu manada ‘mahalle istişaresi’ adını verdiğimiz toplantı ile buluşmalar düzenleyerek halkımızın ayağına gidip ilk ağızdan talepleri dinliyoruz. Esnaf gezisi yaparak ilçemizin ekonomik yükünü çeken esnaflarımıza kulak veriyor, isteklerini alıyor, kim ne istiyorsa, istişare ve değerlendirme süzgecinden geçirerek en verimli sonuçları alıyoruz. Belediye olarak kaldırım, asfalt, parke yol, parke taş bunlar artık bizim yapmakla zorunlu olduğumuz rutin işler v bu görevlerimizi hazırlanan program dahilinde her mahallemizde yerine getiriyoruz. Samsun’un en büyük ilçelerinden birisi olan İlkadım'ı  bir yanda Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi diğer yanda Samsun’un en büyük toplantı ve düğün salonunu içinde barındıran Derebahçe Kültür ve Sosyal Tesisleri ile geleceğe hazırlıyoruz. Türkiye’ye örnek olacak Karadeniz'in en büyük cami ve külliye projesinde Selçuklu mimarisine uygun tamamen ahşap ve kesme taşlar kullanılacak ve sadece Karadeniz Bölgemize değil Türkiye’ye örnek olacak. Yeni belediye hizmet binamızın temellerini ise Kasım ayında atacağız. Projelerimiz ve hizmetlerimiz saymakla bitmeyecek kadar ve bu projeler, hizmetlerle ilçemizi daha yukarılara taşıyacak daha modern ve gelişmiş bir İlkadım olacak”diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.09.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga Karacan 2016-09-19 18:18:03

projeleri sadece sayıyoruz, göremiyoruz.reklam tabelalarına harcadıgınız paralar yetmedi mi