banner388

Başkan Şahin vatandaşlarla bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bayramın birinci gününde vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Şahin vatandaşlarla bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bayramın birinci gününde vatandaşlarla bayramlaştı.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 15:16
Başkan Şahin vatandaşlarla bayramlaştı

Samsun haberSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kurban Bayramı namazını Büyük camide kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Şahin, Şehit Ömer Halisdemir çok amaçlı toplantı salonunda düzenlediği törene katıldı. Büyükşehir belediyesi huzur evinde yaşlılarla bayramlaşan Başkan Şahin Samsunlu sanatçı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in ruhuna mevliti şerif okuttu.

Programlara Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ile çok sayıda bürokrat, basın mensubu ve vatandaş katıldı.

Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, “Samsun olarak mübarek kurban bayramında birlik be beraberliğimizi bir kez daha gösterdik. Biz Samsun olarak birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız. 100.yıl hedeflerimize birlikte ulaşacağız. Tüm hemşerilerimin bayramını bir kez daha en içten duygularımla kutluyorum. Nice güzel bayramlar diliyorum. Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine, Samsunumuza ve tüm insanlık ailesine barış, kardeşlik, sevgi, mutluluk ve huzur getirmesini yüce ALLAH’TAN niyaz ediyorum“ dedi.

Vatandaşları trafik kurallarına uyması konusunda uyaran Başkan Şahin, “Bayram münasebetiyle çok daha yoğun bir trafik akışı olmaktadır. Akrabalarımıza, sevdiklerimize ulaşıyoruz. Onları ziyaret ediyoruz. İçişleri bakanlığımız, Emniyet genel müdürlüğümüz trafik kazalarının olmaması için çok yoğun bir çalışma yürütüyor. Hepimiz trafik kurallarına uyalım, hız yapmayalım, emniyet kemerlerimizi takalım. Bayram sevincimiz yasa dönmesin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GFB 2018-08-22 20:47:20

adam gibi adam samsunun öz cocugu zihnı zahin atakum canık ilkadım başkanları gıbı başka memlekelı degıl zihnı başkan samsun seni seviyor başkanım hayırlı bayramlar.