banner388

Atakum'da bayram heyecanı

Samsun'un Atakum ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Atakum'da bayram heyecanı

Samsun'un Atakum ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

22 Ağustos 2018 Çarşamba 16:22
Atakum'da bayram heyecanı

Samsun haber - Samsun'da Atakum ilçesinde bulunan Yalı Kafe'de Atakum Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Programa önceki dönem Sağlık Bakanı, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya, Atakum Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, Atakum Belediyesi çalışanları ve Atakumlu vatandaşlar katıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı konuşmada "İlçemizdeki birlik ve beraberlik duygusunu bu bayram da en güzel şekilde sergiliyoruz. Bizleri bayrama eriştiren rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bu bayram da Atakum Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz 'Paylaşalım Bayram Olsun' kampanyamızla, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına kurban eti ulaştırmaya devam ediyoruz. Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden birini yaşıyoruz. Ülkemiz üzerinde planlanan oyunları millet olarak savuşturuyoruz. Bu anlamda birlik ve beraberliğimizi daim olması temennisiyle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, mazlum coğrafyalarda da huzurun bir an önce tesis edilmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah" dedi.

Atakumlu vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya "vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz sene 125 civarında Kurban Bayramı'nda vatandaşımız trafik kazalarında hayatını kaybetti. Bu sene Sayın Cumhurbaşkanımızın da trafik ile ilgili son derece üst düzeyde duyarlılığı ve takibi var. Bakanlık olarak Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı paydaş kuruluşlarla birlikte koordineli ve güçlü bir şekilde kampanya havasında bir çalışma başlattık. Çocuklara yönelik başlattığımız 'Hatalı sürücüye kırmızı düdük' kampanyasıyla çocukların aile bireyleri ebeveynler üzerindeki etkisini kullanıyoruz. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın kazasız belasız, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum" diye konuştu.

Önceki dönem Sağlık Bakanı, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan "Milletimizi ekonomik bir darbeyle diz çöktürmek isteyenler, yine milletimizin birlik ve beraberliği, vatan sevgisi karşısında ezilerek geri adım atmak zorunda kalacaklar. Çok yakında ekonomi normale dönmeye başlayacaktır. Türkiye'nin güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde şahlanışını hazmedemeyenler, milletimizin kararlı dik duruşu karşısında her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum" şeklinde ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şendoğan 2018-08-22 17:28:26

Her Bayram aynı kişiler. Değişen hiçbirşey yok.