banner388

Başkan Şahin'den yılbaşı mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yılbaşına sayılı günler kala mesaj yayımladı. Başka Şahin mesajında, "Sevdamız Samsun, sevdamız hizmet" ifadelerine yer verdi.

Başkan Şahin'den yılbaşı mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yılbaşına sayılı günler kala mesaj yayımladı. Başka Şahin mesajında, "Sevdamız Samsun, sevdamız hizmet" ifadelerine yer verdi.

30 Aralık 2018 Pazar 13:58
Başkan Şahin'den yılbaşı mesajı

Başkan Şahin, Samsunla alakalı yılbaşı mesajı yayımladı. Başkan Şahin mesajında göreve geldiği süre zarfında yarım kalan projeleri sürdürüldüğünü bazılarının bitirildiğini Samsun sevdalısı olduğunu dile getirdi.

Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Hemşerilem,

Anlayışımız Samsunumuza ve insanımıza hizmet etmek olmuştur. Anlayışımız insan merkezli gönül belediyeciliği olmuştur.
Biz Başlayan projeleri yarım bırakmadık devam ettirdik bir kısmınıda tamamladık ve emeği geçenlere her zaman teşekkür ettik. Mazeret üretmedik, kimseyi kötülemedik. Çözüm ürettik.

Kavgayı değil sevgiyi esas aldık. Ben yerine biz dedik ve ortak akıl ile yürümeyi tercih ettik. Geçmişi karalamadık, insanlarımızı incitmedik. Birlik ve beraberliğe önem verdik. Biz, SAMSUN olarakta büyük bir aileyiz anlayışı ile hareket ettik.

Ayırımcı değil birleştirici olduk. 17 ilçemizde adaletli bir şekilde hizmet vermeye çalıştık. Toplumumuzun her kesimi ile Büyükşehir belediyemizin bir ve beraber olmasını arzu ettik. Bunun adımlarını attık. Sayın valimiz, milletvekillerimiz, protokolümüz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkan ve yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meclis üyelerimiz, üniversitelerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, muhtarlarımız işdünyamız, esnafımız, sanatcılarımız, spor camiamız, basınımız ve toplumumuzun her kesimiyle sevgiyle birlikte yürüyerek SAMSUNUMUZA hizmette sevdalı olduk.

Samsunumuzun menfeaatleri, Samsunumuzun kazanması, Samsunumuzun daha ileriye gitmesi, milli mücadelemizin 100.yılı olan 19 Mayıs 2019 ve Samsunumuzun 2023 vizyonu konuları en önemli hedef ve amaçlarımız olmuştur.

Bu niyet ve vizyonla hareket ettik. Bunun hazırlıkları ve çalışmaları içinde olduk. 1.2 milyar tutarında 200 den fazla projeyi yürüttük. 500 kilometre yeni yol yapmak nasip oldu. Akıllı kent sistemleri yanında akıllı ulaşım sistemlerini başlattık. Kentsel dönüşümün adımlarını attık. SAMSUNUMUZ için daha çok yatırım daha çok üretim ve daha çok istihdamı gündeme getirdik. Tarım ve turizm hedeflerini ortaya koyduk. Kırsal kalkınmayı gündeme getirdik. 2 milyon metrekarelik Kuzey Park, sportif alanlar, yeni sanayi siteleri, sosyal belediyecilikte çeşitliliğini hayata geçirmeyi başlattık. Kültür, sanat, kadınlar, üniversite öğrencilerimiz ve tüm öğrencilerimize yönelik hazırlıklarımız oldu. Altyapı, arıtma tesisleri, içme suyu ve ulaşımın(yol) olmazsa olmazımız olduğunu ifade ettik. Gerekli tüm adımları attık. Gülsan sanayi sitesi esnafımızın, halk otobüscülerimizin, dolmuşcularımızın problemlerine mağduriyete neden olmadan çözüm ürettik. Amatör spor kulüplerimize yardımcı ve SAMSUNSPORUMUZUN yanında olduk. Personellerimizin haklarını teslim ettik. Kısacası insanımız mutlu olsun, yüzleri gülsün diye gayret ettik.

Çok şükür bugün Samsunumuzun bu vizyon ve hedeflere kitlendiğini ve hemşerilerimizin sahiplendiğini görmekteyiz. Çok şükür siyasilerimizde bunları ifade ediyor. Samsunumuz için ortak akılla açılan bu yolda yürünmesi halinde Samsunumuz ve insanlarımız kazanacaktır.

Bizden öncesi ile oyalanmadık, bizden önce kim ne yapmışın tartışmasını açmadık. Çünkü Geleceğe baktık. Samsunumuz için Daha güzel bir gelecek sevdası ile yürüdük. Bizim hizmet etme ve halkımızla beraber olmak dışında bir vaktimiz olmadı.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve milletimizin yeni yılını kutluyor, mutluluk, sağlık ve başarlar diliyor, saygılarımı sunuyorum."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-12-30 14:45:49

Bağımsız başkan adayımız Zihni ŞAHİN hayırlı olsun

Avatar
Veli 2018-12-30 16:00:34

Zihni başkan gel iyi partiden aday ol direk kazanırsın....

Avatar
Vatandaş Ali osman 2018-12-30 19:41:58

Sayın başkan şehirde boş bilboard boş duvar bina bırakmadınız.nedir bu reklam aşkınız.bu reklamların masrafı nerden ödeniyor.

Avatar
Derbeder 2018-12-31 07:34:49

Baba samsun seni seviyor cansın

Avatar
Misafir 2018-12-31 14:50:58

Bağımsız girerse yüzde kaç alır