banner388

Başkan Demir: Su sorununu hallettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerdeki yatırımları incelediği sırada açıklamalarda bulundu.

Başkan Demir: Su sorununu hallettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerdeki yatırımları incelediği sırada açıklamalarda bulundu.

14 Haziran 2020 Pazar 18:50
Başkan Demir: Su sorununu hallettik

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kavak ve Ladik ilçelerinde incelemelerde bulundu.


Başkan Demir, beraberinde Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram, Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Yılmaz ile birlikte tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte Seyitali Mahallesi’nde yapımı süren 3,2 kilometre uzunluğundaki sathi kaplama çalışmasını inceleyen Başkan Demir, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ardından Ladik ilçesine geçerek burada önce çalışmaları süren 2 kilometrelik beton yolu yerinde gören Başkan Demir, Salur Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu.

"SU SORUNUNU HALLETTİK, YOLLARIMIZ YAPILIYOR"

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in de bulunduğu ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demir şunları söyledi:
“Yapılan çalışmaları yerinde görmek için buradayız. Bugüne kadar yapılamayan işler için kararlılık ve irade gerekiyor. Biz bu kararlılığı ve iradeyi ortaya koyuyoruz. Su sorununu hallettik. Yollarımız yapılıyor. Muhalefetten olan ilçelere de aynı mesafede davranıyoruz. Tam bir işbirliği sağladık. Yakakent’ten, Terme’ye, Ladik’ten Asarcık’a, merkeze kadar önümüzdeki dönemde bütün altyapıyı tamamlıyoruz. Buna inandık. Ladik’te birçok yerde çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene programımız 50 kilometre. Bitireceğiz. Altyapı genişletme, temel sağlamlaştırma devam ediyor. Bu sene 50 kilometre bitireceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
traş 2020-06-14 19:08:46

başkanım samsun size büyük geliyor galiba siz kavak ve ladige başkan olun geldiginiz günden beri samsunda yüzünüzü gören yok samsuna ne yaptınızda kavak ladige ne yapıcan ne zaman görsem ladık kavaktasınız samsunla ilgilenin milleti rahtlatın ya

Misafir Avatar
SS55 2020-06-15 12:50:41 @traş

beyin bedava

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hakan 2020-06-14 20:43:56

Su ya yapılan zamlarıda iyi inceleyin vicdanınız rahat etsin!

Avatar
kadir seckin 2020-06-15 18:19:37

DEMIR yukunu tuttu ..gonderme zamani cok sulu ustayla birliktee..ustaaa al demirini kuflendi...tabi sende ..

Avatar
Hakki 2020-06-14 23:15:59

Su nasıl tüketilir diye eğitim seminerleri düzenlenmeli ulke çapında su pahali mi pahali eyvAllah ama tüketilen su aile bazında en az 10 ton 15 ton bırakın insanı manda bile tüketmez o kadar suyu

Avatar
Misafir 2020-06-15 01:57:45

Alaçam Köseköy’ü 6 aydan fazla su yok 185 arıyoruz yetersiz deniyor başkanım.

Avatar
vatandas 2020-06-15 11:56:42

Allah razı olsun başkan 2020 yılında suyu olmayan yerimiz kalmasın(!)

Avatar
Traşa cevap. 2020-06-15 22:08:10

Başkana samsun büyük gelmiyor,tam aksine küçük geliyor ki ilçelere taşıyor.alıştınız o ilçelerin vergileri ile kapınıza kadar hizmet almaya kavak ladik gibi ilçelerde samsuna bağlı bunu artık anlayın hizmet heryere zorunamı gitti sayın başkanım doğruyu yapıyor sizde laf olsun diye yorum yapıyorsunuz.re nediyeyim kimi iş üretir bazıları ise laf üretir.

Avatar
traşş 2020-06-17 11:09:54

başkan demir ne üretmiş ve ya ne yapmış yazın bakalım buraya da bileleim devamlı borçlanma yetkisi alıyr ama chp belediyele zırnık yardım yapılmıyr ne yapmış biri anlatsın da biz de bileleim samsuna ne yapmış ben akp degilim ama yusuf ziyanın tırnagı olmaz mustafa demir yok icraat yapmış yok ladik bu şehire ait ben bunları biliyorum samsnua hizmetlerini söyleyin bileleim su zam elektrik zam herşey zam