banner388

Bakan Kılıç'tan Samsunspor'a kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'un kuruluşunun 52. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bakan Kılıç'tan Samsunspor'a kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor'un kuruluşunun 52. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

30 Haziran 2017 Cuma 16:34
Bakan Kılıç'tan Samsunspor'a kutlama

Samsunspor'un kuruluşunun 52. Yıldönümü nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç kutlama mesajı yayınladı. Kılıç, Samsunspor'un kuruluşunun 52. yılında yeni stadında Spor Toto Süper Lig'e çıkacağına inandığını dile getirdi.


Bakan Çağatay Kılıç'ın mesajı şöyle:


"Memleketim Samsun'un en önemli değerlerinden biri olan Samsunspor'un 52. kuruluş yıldönümünü tüm kalbimle kutluyorum. 52 yıllık tarihinde, Samsunspor'un başarısı için ter döken tüm sporculara, emek harcayan tüm teknik adamlara, yöneticilerine ve her koşulda takımlarını asla yalnız bırakmayan cefakar ve vefakar taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bu yolculukta ebediyete uğurladığımız Samsunspor sevdalılarını da saygı ve rahmetle anıyorum.
 

Renklerini şanlı bayrağımızdan alan, bu güzel vatanımızın istiklal ve istikbal ateşinin yakıldığı topraklarda kurulan Samsunsporumuz'a başarılarla dolu yıllar temenni ediyorum. Samsunspor'un kuruluşunun 52. yılında, yeni stadyumunda Süper Lig'e çıkacağına olan inancım tam. Tüm kalbimle inanıyorum ki; Samsunspor, bir an önce hak ettiği mutlu günlere ulaşacak, köklerinden gelen gelenekleri ve zafere olan inancı ile başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm sporseverlere gurur duyacakları tarihi anlar yaşatacaktır."

Son Güncelleme: 30.06.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.