banner388

Samsun'da evi kurşunlanan eski belediye başkanı konuştu

Samsun'un Bafra ilçesinde evi kurşunlanan Çetinkaya eski Belediye Başkanı Hadi Sezer ilk kez konuştu.

Samsun'da evi kurşunlanan eski belediye başkanı konuştu

Samsun'un Bafra ilçesinde evi kurşunlanan Çetinkaya eski Belediye Başkanı Hadi Sezer ilk kez konuştu.

30 Haziran 2017 Cuma 16:58
Samsun'da evi kurşunlanan eski belediye başkanı konuştu

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Çetinkaya Mahalesinde Ramazan Bayramı'nın ilk günü 25 Haziran pazar günü Çetinkaya eski Belediye Başkanı Hadi Sezer'in evi kurşunlandı. Kişi yada kişilerce Sezer'in evine kalaşnikofla saldırı düzenlendi. Olayda evin çevresinde 24 adet kalaşnikof mermisi bulundu.


Çetinkaya eski Belediye Başkanı Hadi Sezer, saldırının ardından ilk kez konuştu.

ŞÜPHELENDİĞİM KİŞİ YOK

Saldırganların henüz yakalanmadığını söyleyen Sezer, "Kurşunlandığını Kimse söylemedi. Evimin kurşunlandığını Bayram günü saat 10.30 evime geldiğimde öğrendim ve Jandarmayı ben çağırdım. Şüphelendiğim kimse yok, ne diyebilirim ben şimdi gözümle görmedim benim param yok, para alacağım yok, vereceğim yok, düşmanlığım yok, ben adamları görmedikten sonra şu yaptı deyip iftara atamam. Devlet araştıyor" dedi.

KORKUM YOK

Emekli maaşından başka serveti olmadığını belirten Sezer, "Evin Boş olduğunu oturmadığımı bilen biri, evin kamerasının olduğunu bilen birisi, kurşun zaten uzaktan atılmış takiben 200 metreden onun haricinde bilemiyorum. Allah’tan başka kimseden korkum yok ben kimseye yanlış yapmadım. Evim biraz tenha olduğundan dolayı kaçması kolay olmuştur. Kalaşnikofla atılması dikkat çekti, atan insanlar evin boş olduğunu yüzde yüz bilen insanlar. Mahkemeye gözdağını kim verecek, ben davet edilen kermeslere ve açılışlara katıldım. Benim katıldığım Tüm etkinliklerde siyasilerde vardı. Yani benim tanıdığım insanları zaten devlet hepsini tanıyor. Ben Kimsenin ismini vermedim çünkü bilmiyorum o yüzden hiç korkum yok." diye konuştu.

Hadi Sezer açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Biz Belediye olarak öyle ihale falan yapmadık ki, devletten gelen para Çetinkaya Belediyesi’nde çalışan işçinin parasını bile ödemiyordu. Biz burada hizmetleri Allaha şükür olsun eşin dostun sayesinde yaptık nasıl şeylerle uğraştığımızı bir Allah biliyor birde biz biliyoruz.

Çetinkaya da toprak reformu oldu eğer isteseydim yerlerimin hepsini asfalt kenarına getirirdim. Ama ben getirmedim dedikodu olmasın diye, benim mezarlığım burada olacak dedim ve kendi yerime taşıdım.


Brt Haber

Son Güncelleme: 30.06.2017 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.