banner388

Bakan Kılıç, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Nasıl rahat rahat çıktın oradan

Samsun'un Ladik ilçesinde halka seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek 15 Temmuz gecesi havalimanından nasıl rahat rahat çıktığını sordu.

Bakan Kılıç, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Nasıl rahat rahat çıktın oradan

Samsun'un Ladik ilçesinde halka seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek 15 Temmuz gecesi havalimanından nasıl rahat rahat çıktığını sordu.

14 Nisan 2017 Cuma 16:32

Samsun Haber - Samsun'un Ladik ilçesindeki Ladik Belediye Meydanında referandum çalışmaları kapsamında halka seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 15 Temmuz gecesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun gideceği güzergahlardan tankların çekildiğini söyledi.

"Ne oldu da o tanklar Atatürk Havalimanının önünden çekildi"

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimine ‘kontrollü darbe girişimi’ dediğini hatırlatarak, " Yazıklar olsun. 15 Temmuz gecesini hep beraber yaşadık. Kontrollü bir darbe girişimi miydi bu? Darbenin kontrollüsü kontrolsüzü mü olur? Darbe girişimi darbe girişimidir. Ama daha sonra bazı şeyler çıktı meydana. Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Biz havaalanına indik oradan da başka yerlere geçtik’ dedi. Nereye geçtiği çıktı ortaya. Bakırköy belediye başkanının evine geçmiş. Kontrollü bir ortama gitmiş. Nasıl gittiğini de gördünüz değil mi? Ben asıl orada soruyu soruyorum. Ey Kılıçdaroğlu, tüm İstanbul’da, Ankara’da, Türkiye’nin 4 bir yanında darbe girişiminde bulunanlar, tanklarla, helikopterlerle, uçaklarla ortaya çıktılar. Şimdi ben sana soruyorum. Ver bakalım cevabını. Samsun’dan, Ladik’ten soruyorum. Ladikli hemşehrilerim de bunu biliyor. Sen İstanbul Atatürk Havalimanına indin. VİP’e gittin. Sonra orada bekledin. Dışarıya çıkarken seni geri götürdüler. Bunlar görüntülerde var. Sonra kimle ne konuşuldu da orada duran tanklar çekildi, sen rahat rahat çıktın oradan? Ben demiyorum. Ladikli hemşehrim söylüyor. ‘O da onlardandı herhalde’ diyor. Ne oldu da o tanklar Atatürk Havalimanının önünden çekildi de Sayın Kılıçdaroğlu, kendi ekibiyle beraber öyle rahat çıkabildi? Bunun cevabını verebiliyor mu? Bunun cevabını veremiyor” dedi.

“Kontrollü olan kim?”

Bakan Kılıç, Kılıçdaroğlu'na yüklenerek şunları söyledi: “Orada, İstanbul’da, E-5’te, yollarda tanklar giderken, her tarafın önünü kapatırken, Atatürk Havalimanını kapatmış, Sabiha Gökçen Havalimanını kapatmış, Cumhurbaşkanımızın bulunduğu yere 3 helikopterle ölüm mangalarını götürmeye çalışıyorlar. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde tanklarla, tüfeklerle sokaklara çıkmışlar. FETÖ terör örgütünün üyeleri çaldıkları F-16’larla meclisi bombaladı mı? CHP milletvekilleri de orada vardı. Peki, ben buradan CHP milletvekillerine soruyorum. Madem kontrollüydü, biz oradayken üstümüze bomba attılar diye. Hani kontrollüydü ya. Kontrollü olan kim? Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. O kontrollü. Ama bu millet 16 Nisan günü, 15 Temmuz gecesinde yaşananların da sandıkta hesabını görecek” 
 

Son Güncelleme: 14.04.2017 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.