banner388

Erdoğan'dan eyalet sistemi dedikodularına sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da 'Eyalet sistemi gelecek' iddialarına yanıt verdi.

Erdoğan'dan eyalet sistemi dedikodularına sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da 'Eyalet sistemi gelecek' iddialarına yanıt verdi.

14 Nisan 2017 Cuma 16:42
Erdoğan'dan eyalet sistemi dedikodularına sert yanıt

16 Nisan pazar günü yapılacak olan referandum öncesinde ortaya atılan "Yeni sistem eyalet sistemini getirecek" sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'dan cevap verdi.

Erdoğan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Şimdi son günlerde bir dedikodu var. Dilden dile dolaşıyor. Üniter yapı tartışması. Türkiye'nin üniter yapısının en büyük savunucusu en başta gelen müdafii en başta şahsım oldu biz olduk. Federasyonmuş, şuymuş buymuş, hiçbiri bizim gündemimizde yoktur. Olamaz. Bunların bir çoğu zaten tarih oldu. Siyaset artık güncelleniyor. Cumhurbaşkanlığı forsumuzda temsil edilen tüm devletlerimizle gurur duyuyoruz. Selçuklu ile, Osmanlı ile Cumhuriyetimizle iftihar ediyoruz."

“Eyy gafil, seni Samsun’a sokmazlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, “Biz Konya’nın geçmişine ve bugününe sahip çıkarken CHP’nin vekilinin Konya’da dediklerini duydunuz değil mi? Neymiş, 'evet' verenleri İzmir’den denize dökeceklermiş. Samsun’dan gireceklermiş, Sivas, Amasya Sakarya’ya. Eyy gafil. Seni Samsun’a sokmazlar. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, patlatırlar enseni. Bunu böyle bil. Sen ne zannettin bu ülkeyi, bu milleti ne zannediyorsun. Bunca yıl Konya’nın ekmeğini yemiş birisi nasıl olur da böyle zırvalar. Eminim Konyalı bu densize haddini pazar günü bildirecektir. Onun şahsında aynı izde gidenlere de bildirecektir” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 14.04.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.