banner388

Bafra Ticaret Borsası'ndan İftar

Samsun Bafra Ticaret Borsası'nca iftar programı düzenlendi

Bafra Ticaret Borsası'ndan İftar

Samsun Bafra Ticaret Borsası'nca iftar programı düzenlendi

14 Haziran 2016 Salı 21:57
Bafra Ticaret Borsası'ndan İftar

Bafra’da bulunan bir iş merkezinin restoranında gerçekleşen yemeğe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Meral Aydıner hazır bulunurken, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri de iştirak ettiler.

Bafra Ticaret Borsa Başkanı Namık Kibaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Yemek öncesi yaptığı konuşmada davetlilere teşekkür eden Kibaroğlu, 11 ayın sultanı Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlendiği en güzel günler olduğunu ve bu günlerin kıymetini bilmeleri gerektiğini aktardı.

Son Güncelleme: 14.06.2016 22:28
Anahtar Kelimeler:
BafraIftarTicaret Borsası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.