banner388

Bafra'da Dilenci Problemi

Bafra ilçesinde suriyeli vatandaşların dilenciliği meslek edinmeleri ile sayıları artmaya devam ediyor.

Bafra'da Dilenci Problemi

Bafra ilçesinde suriyeli vatandaşların dilenciliği meslek edinmeleri ile sayıları artmaya devam ediyor.

09 Ağustos 2016 Salı 16:54
Bafra'da Dilenci Problemi

Son zamanlarda hızlı bir şekilde yerli dilencilerin yerini Suriyelilerin alması ile meslek haline gelen dilenciliği mesai usulü çalışıyorlar. Kaldırımları, camilerin önlerini ve alışveriş merkezinin önlerini, lambalı kavşaklar gibi alanları mesken haline getirdiler.
Gündüzleri ise mesai saatleri içinde elektrik faturalarını yatırmaya gelen insanları kapı önlerinde Suriyeliler karşılamakta. Tekel ile Atatürk Bulvarı’nda 50 metrede bir kuçağında bebek olan dilenci Suriyelileri görmek oldukça mümkün. Çalışabilecek olan ve sağlıklı görünen Suriyeliler özellikle küçük çocukları ışıklı kavşakta duran otomobillerden para almaları için göndermekteler. Aracın önüne atlayarak para isteyen Suriyeli çocuklardan çok rahatsız olan kişiler ise yetkililerin önlem almalarını istiyorlar.

Son Güncelleme: 09.08.2016 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.