banner388

Zehirleyerek Öldürdüler

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde gerçekleşen olayda 40 adet köpek zehirlenerek öldürüldü.

Zehirleyerek Öldürdüler

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde gerçekleşen olayda 40 adet köpek zehirlenerek öldürüldü.

09 Ağustos 2016 Salı 17:31
Zehirleyerek Öldürdüler

Alınan bilgilere göre, Antalya'nın Korkuteli ilçesinin merkezinde sokaklarda ağaçların diplerine zehirli et bırakıldı. Bu etleri yiyen köpeklerin hepsi telef oldular. Sokakta köpeğini gezdirmeye çıkan Rabiye Küçük adlı kadının, Thor adlı köpeğinin de o etlerden yemesi ve ardından ölmesi ile olay ortaya çıktı. Sokak ve evcil hayvanların öldürülmesi ile ilgili Korkuteli'nin Cumhuriyet Savcılığı tahkikatı başlattı.

Bu olay karşısında büyük tepki gösteren hayvansever Burhan Uysal, "Antalya'nın Korkuteli ilçesinde köpekler farklı günlerde zehirlenip öldüler. Hepsi evcil ve cins köpeklerdi. 100. Yıl Atatürk Stadyumunda birde parklara koyulan zehirli etleri yemesi ise zehirlenerek öldüler. Kimseyi suçlama niyetinde değilim ama bu yapılan bir vahşettir. Bunu yapanlar insan olamazlar. Zehirlenmiş olan köpekler, zehri atmış canilerden çok daha insancıllar. Dileğim şudur ki bunu yapan caninin bir an önce yakalanması" dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.