banner388

Bafra'da Çalışmalar Devam Ediyor

Samsun'un Bafra Belediyesi, ilçenin pek çok bölgesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Bafra'da Çalışmalar Devam Ediyor

Samsun'un Bafra Belediyesi, ilçenin pek çok bölgesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

04 Ağustos 2016 Perşembe 17:19
Bafra'da Çalışmalar Devam Ediyor

Samsun'un ilçesi Bafra'nın Belediye tarafından başlatılmış olan çalışmalarında Hacınabi Mahallesi’ndeki yün pazarında toplam 800 ton asfalt, 4 bin 500 metrekare kaldırım çalışması 3 bin 440 metre bordur çalışmalarını tamamlamalarının ardından, Kızılırmak Mahallesinin Çaycılar Sokağında çalışmalara başlandı. Çaycılar Sokak’daki 4 bin metrekareden daha fazla kaldırım ve 3 bin 500 metrekare kadar bordur döşemeleri yapıldı. Çaycılar Sokak’ta yağmur suyu hatlarının yapımından hemen sonra asfalt çalışması da yapılacak. İshaklı ile Gaziosmanpaşa Mahallesinde asfalt çalışmaları yapımına devam ediliyor.





''ÜLKEMİZ FACİADAN DÖNDÜ''
Samsun'un ilçesi Bafra'nın Belediye Başkanı Zihni Şahin yapmış olduğu açıklamalarda, “Türkiye'de yaşanan Fethullahçı Terör Örgütü'nün ihanetine karşı Bafralı halkımızla beraber demokrasi nöbeti tutmaktayız. Ülkemiz inanılmaz bir durum yaşadı. Bütün bunlara karşın ilçemizde vatandaşlarımız için hizmetlerimiz devam etmekte. İlçemizin bir çok yerinde yoğun olarak asfalt ve kaldırım çalışmaları yapmakta. İshaklı mahallemizin Bandırma Sokağında 400 ton asfalt çalışması yapmış bulunmaktayız. Ekibimiz Gaziosmanpaşa Mahallesinin Şehit Altunışık caddesinde asfalt çalışmalarına devam etmekte. Bu çalışmalar Gazipaşa Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde devam edecektir. Çaycılar Sokak’ta da yağmur suyu çalışmalarının bitiminin ardından asfalt çalışmasına devam edilecektir. Bütün doğal gaz geçen vu bu nedenden dolayı bozulan yollarımızı asfaltlayarak halkımızı memnun edeceğiz” dedi. 





 

Son Güncelleme: 04.08.2016 17:49
Anahtar Kelimeler:
FaciaZihni şahinYasakFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.