banner388

Atakum’da büyük yangın

Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan Alanlı Mahallesindeki bir tarlada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri gönderildi. Müdahale edildi.

Atakum’da büyük yangın

Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan Alanlı Mahallesindeki bir tarlada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine hemen itfaiye ekipleri gönderildi. Müdahale edildi.

23 Temmuz 2017 Pazar 15:42
Atakum’da büyük yangın

Samsun Haber - Samsun Atakum ilçesinde yer alan Alanlı Mahallesi’nde tarım arazilerinin olduğu bir yerde yol kenarında çıkan alevler kısa sürede büyüdü.

Alevler kısa sürede büyüdü geniş bir alana yayıldı

Büyüyen alevler hemen yol kenarında bulunan anızların bulunduğu alana sıçradı. Tarlanın büyük bölümünde etkili olan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Tarla adeta küle döndü. Öyle ki tarla içerisinde yer alan bir ağaçta ne yazık ki çıkan yangından nasibini aldı. Çok sayıda yeşil örtü alevlerden etkilendi. 

İtfaiye anında müdahelede bulundu

Yangın bölgesine hemen itfaiye araçları gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Yangına yapılan müdahale sonuç verdi ve alevler söndürüldü. Fakat itfaiye ekipleri havaların sıcak olması nedeniyle yeniden alevlenebilme ihtimaline karşın olay yerinde zemin soğutma çalışmalarında bulunuyor. 

Yangının henüz neden çıktığı bilinmezken görevlilerin çevre sakinlerine çevreye duyarlı olmaların konusunda uyarılarda bulunurken daha fazla dikkatli olmaları yönünde telkinde bulunuyor. 
 

Son Güncelleme: 23.07.2017 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-07-24 07:18:36

Korkuyla yaşıyoruz Atakum bld.çevre md.lüğü iki işyerine ortak alanlarımız kırılarak 30 mt yatay gelen 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan bacalar çekmediği için çatıya bodruma motorlar takılmış bina içi gür gür şantiye gibi itfaiye tutanağı var bacalardan yangın çıktı şifaende bombanın üzerindesinz dedi itfaiyeci 3 yıldır 20 oda iptal camları yağdan açılmıyor yangın nöbeti tutuyoruz adalettt nerede illa ölmemizmi lazım gelin fatofraflayın rezaleti izin var ALLAH İÇİN yazın

Avatar
aylapalaoglu 2017-07-24 16:03:07

Atakumdan mülk alırken önce projesini Atakum çevre md.lüğü Adan Menderes bulvarındaki iişyelerini bodruma gömüp o bacaları yaptırdılar defalarca gittik engelleyemedik elimde binamıza 3 proje var bld alma,orjinalide var yargıtaydan dava kazanmışız,şikayet ettik işyeri ortak alanımızı mutfak yaptı diye tebliğ edildi bize projeyi değiştirdik işyerine verdik %99 sakin verse yasal değil üstelik sıfır imza yutturamayıncada yıkım kararı verdi vah garibanların haline torpilin belgeleri elimde imzlamışlar takdim ederim herkese yalanlamazlar zaten