banner388

Atakum’da aşure etkinliği

Samsun'un Atakum ilçesinde sosyal dayanışma ve geleneksel değerlerin yaşatılması amacıyla aşure etkinliği yapıldı.

Atakum’da aşure etkinliği

Samsun'un Atakum ilçesinde sosyal dayanışma ve geleneksel değerlerin yaşatılması amacıyla aşure etkinliği yapıldı.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 17:16
Atakum’da aşure etkinliği

Atakum Belediyesi ile Atakum Kent Konseyi iş birliğiyle Mimarsinan Kent Pazarı’nda aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreteri Şenol Katkat, kent konseyi gönüllüleri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Sosyal dayanışma ve geleneksel değerlerin yaşatılması amacıyla yapılan etkinlikte Başkan Deveci, yurttaşlara tek tek aşure ikram etti.

KÜLTÜREL ZENGİNLİK

Aşurenin kültürel bir zenginlik olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Muharrem ayı, sadece dini bir anlam taşımakla kalmayıp aynı zamanda dayanışma, hoşgörü ve birlikte olma duygularını pekiştirdiğimiz özel bir dönemdir. Biz, bu anlamlı ayı geleneklerimize sahip çıkmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için çok önemsiyoruz. Birlikte olmanın, bir arada paylaşmanın ve sevgi dolu anılar biriktirmenin önemi çok büyük. Toplum olarak birbirimize destek olmalı ve dayanışmayı en güçlü şekilde yaşatmalıyız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2023-08-09 19:03:58

Sayın DEVECİ...bir AKPARTİ'li olarak... dediklerine aynen katılıyorum...bu ülke hepimizin...hepimize de yeter...nedir bu kadar ayırımcılık.. ayrışmak.. bölünmek...birliktelik var iken.. nedir bu düşmanları kahkaha ile güldürecek kadar ayrışmak...anlamış değilim.. anlamış değilim...aşureniz mübarek olsun...binlerce mübarek olsun...