banner388

Asri mezarlığına düzenleme

Asri mezarlığı'na Bafra Belediyesi tarafından kilitli parke taşı ile döşeme çalışmasına başlandı.

Asri mezarlığına düzenleme

Asri mezarlığı'na Bafra Belediyesi tarafından kilitli parke taşı ile döşeme çalışmasına başlandı.

05 Haziran 2020 Cuma 21:24
Asri mezarlığına düzenleme

Bafra Belediyesi, ilçe sakinlerinin kabir ziyaretlerini daha sağlıklı şekilde yerine getirmeleri için Asri Mezarlık içini kilitli parke taşı ile döşeme çalışmasına başladı.
Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılıç, Asri Mezarlığın koşullarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalar yapıldığını belirterek mezarlık yolunda parke taşı ve bordür çalışmasının hızla devam ettiğini, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Çalışma ile 4 bin m2 bordür, 9 bin m2 kilitli parke taşı döşenerek hizmete sunulacağını söyleyen Kılıç, ayrıca Asri Mezarlık bünyesindeki Garnizon Şehitliği ve çevresinde 2 kilometrelik yol ve kaldırım çalışmalarının da gerçekleştireceğini duyurdu.
Başkan Kılıç’ın mezarlıktaki ziyaretine AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz de eşlik etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bafralı 2020-06-06 01:36:16

başkan mezarlığın su sorununu bir an önce çözmeli

Avatar
Fatş 2020-06-06 04:10:04

Keşke çatalarmut mezarlığında da düzenleme yapilsa