banner388

Türkiye'den Avrupa'ya gideceklere kötü haber

Avrupa Birliği kapılarını kapattı. Detaylar...

Türkiye'den Avrupa'ya gideceklere kötü haber

Avrupa Birliği kapılarını kapattı. Detaylar...

05 Haziran 2020 Cuma 21:53
Türkiye'den Avrupa'ya gideceklere kötü haber

1 TEMMUZ'A UZATILDI

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin 15 Haziran'dan itibaren sınırlarda kontrolleri kaldırmasına rağmen korona virüs tedbirleri kapsamında getirilen AB'nin dışındaki ülkelerin vatandaşlarına giriş yasağı, 1 Temmuz'a uzatıldı.

5 MİLYON VATANDAŞ OLUMSUZ ETKİLENDİ

Alınan kararın Türkiye'den Avrupa'ya seyahat etmek isteyenleri ve Avrupa'dan Türkiye'ye gelmek isteyen 5 milyon Türk vatandaşını olumsuz etkileyeceği belirtildi.

Alınan kararla, 15 Haziran yerine 1 Temmuz’dan sonra AB üyesi ülkelerin dışından gelenler, Avrupa’ya girebilecek. Bu durumun Avrupa’dan turist bekleyen Türkiye’yi olumsuz etkileyebileceği belirtildi.

AB’ye üye olmayan ülkeden geliş olmamasının, AB’den de Türkiye’ye “acil durumlar dışında” uçuş olmaması anlamına geldiği belirtildi.

Özellikle uçak seferlerinin de ertelenme ihtimalinin Akdeniz’e ve Ege’ye turist kapmak isteyen Yunanistan ve İtalya’yı avantajlı duruma getirebileceği ileri sürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.