banner388

Alkol aldı polise direndi!

Alkol alıp ortalığı birbirine kattı, polise mukavemette bulundu.

Alkol aldı polise direndi!

Alkol alıp ortalığı birbirine kattı, polise mukavemette bulundu.

09 Haziran 2023 Cuma 16:44

Samsun’da alkol alıp parkta taşkınlık yapan şahıs, şikayet üzerine olay yerine gelen polise de mukavemette bulununca gözaltına alındı.


Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Anıt Park'ta öğle saaatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü şahıs M.K., çocukların yoğun olduğu saatte park içerisinde çevreye tuvaletini yapmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşlar şahsa tepki göstererek polise haber verdi. Olay yerine gelen polise direnen ve mukavemette bulunan şahıs, bir polisin kıyafetini yırttı. 

M.K., “Buradaki tuvaleti yıktılar, ben de ondan yaptım” diyerek, kendisine müdahalede bulunan polislere çeşitli iftiralar attı.Olay yerine gelen polis ekibi, şahsı zor kullanarak polis aracına bindirdi. Alkollü şahıs, Gazi Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.


Olayda kıyafeti yırtılan polisin şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 09.06.2023 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali kemal 2023-06-09 22:56:06

Polislerimizin de masAllahi var . Tosun gibi olmuslar . Polis dedigin cevik ve sportif olmali !

Avatar
Misafir 2023-06-09 17:53:32

Sigara içmek yasaklandı fakat alkol kullanımı serbest