banner388

AK Parti'nin yeni reklam filmi yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'nin yeni reklam filmini Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

AK Parti'nin yeni reklam filmi yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'nin yeni reklam filmini Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

19 Haziran 2018 Salı 10:44
AK Parti'nin yeni reklam filmi yayınlandı

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala partiler seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin yeni reklam filmini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Erdoğan'ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı reklam filminde Zümrüdü Anka kuşu da kullanıldı.

Ayrıca Erdoğan, reklamda Plevne Marşı'nın üzerine şu sözleri seslendirdi:

"Ey Türkiye, sonsuzlukta yankılanan yolun şimdi başındasın. Sen ki Anadolu'nun kapılarını açan Alparslan, ecdadını yücelten Melikşah'sın. Gördüğün rüyadır hayra alamet, Gazi Osman'ın göğsünü delen o dev çınarsın.

Ey Türkiye, geçmişini bil ki geleceğe ışık olasın. Fatih'in dediği gibi 'Senin kudretinin ulaştığı yere onların hayalleri dahi ulaşamasın.'

Kılıcın yurt tutmak için kavis çizerken havada, İstanbul izler ordunu aşkla bezenmiş hitabında.
Toprakları değil, gönülleri fethedensin. Çölü dahi geçerken Hakk'a saygından atından inesin. Süleyman gibi her koşulda zaferi kendine vaat edesin.

Ey Türkiye, karşına ordu da çıkar zorba da, hatırla ki sen çürük ipliğe elma dizenlerin üstesinden gelen Abdülhamit'in neferisin.

Sen ki Zümrüdü Anka, Bandırma'dan havalanan bir umut, Kurtuluş mücadelesinin siperisin. Naçiz bedenin toprak da olsa Cumhuriyet'inin ilelebet yaşayacağının resmisin.

Ey Türkiye, bak ufuktaki yola, tarihini, atalarını, kardeşini kolla. Şimdi elini uzat, başlasın en güçlü devir. Yenilenmek, şahlanmak, dört nala koşmak için. İstikrar ve istikbal için. Kavgayı, kederi, 'kaderimiz bu' söylemini geride bırakarak, birlik, bereket, bolluk için. Türkiye'nin dönemi, Türkiye Vakti."

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiErdoğanAnka Kuşu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zülfikar can 2018-06-19 12:58:41

Türkiye vaktiymiş 16 yıldır ne vaktiydi yeter artık yalanlarınız la masun insanları kandırmayın hepiniz aynısınız biraz onur haysiyet ve şerefli olun

Avatar
ramazan 2018-06-19 14:04:20

yine bol bol şiire bağlamışlar sanki milletin karnı şiirle doyacak :)