banner388

Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun'da cezaevinden izinli çıkan zanlılar cezaevindeki arkadaşlarının marketini soydu.

Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun'da cezaevinden izinli çıkan zanlılar cezaevindeki arkadaşlarının marketini soydu.

19 Haziran 2018 Salı 10:47
Samsun'da akıl almaz hırsızlık

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisi Örnek Sanayi Sitesinde 13 Haziran tarihinde meydana gelen olayda Bafra Yarıaçık Cezaevinden izinli çıkan 46 yaşındaki N.D. ve 36 yaşındaki R.D., cezaevinde kalan arkadaşlarının A.S.'nin marketini soydu.

Gece saatlerinde markete girerek çelik kasayı çalan hırsızların kullandığı aracın kiralık olduğu tespit edildi. Samsun'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen zanlılar Samsun'a dönerken Ankara yolunda yakalandı.

Markette çalınan 10 bin dolar para ile 30 adet çeyrek altın bulunduğu iddia edilen çelik kasa ise Canik ilçesinin Gültepe Mahallesi'nde içindekiler çalınmış halde atılmış olarak bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosunda sorguları tamamlanan Nurettin D. ve Ramazan D., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosunda sorguları tamamlanan N.D. ve R.D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 19.06.2018 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.