banner388

Adliyede sahipsiz çanta paniği

Yabancı uyruklu gencin adliye girişine bıraktığı çanta paniğe sebep oldu.

Adliyede sahipsiz çanta paniği

Yabancı uyruklu gencin adliye girişine bıraktığı çanta paniğe sebep oldu.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 19:39
Adliyede sahipsiz çanta paniği

Samsun Adliyesi'nin girişine bırakılan sahipsiz çanta vatandaşların ve polisin dikkatini çekti. Polis bomba olma ihitmaline karşı önlem aldı. 

Elde edilen bilgilare göre çantanın yabancı uyruklu bir gence ait olduğu ve içerisinde ayakkabı ve giyisi olduğu tespit edildi. Yabancı uyruklu gencin çantayı, ayakkabının kirli olması nedeniyle bıraktığı öğrenildi.

Olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı bomba imha ekipleri, adliyenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek çantayı bırakanı tespit etti ve adliye işinde şahsa ulaştı. Çantanın sahibi 31 yaşındaki Yabancı uyruklu Yousıf Abdulazeeez Ali All Sarhan olduğu tespit edildi. Olay yerine gelerek çantanın kendisine ait olduğunu, içinde ayakkabı ve giysiler bulunduğunu, pis olan ayakkabının kokması nedeniyle çantayı adliye dışında bırakıp, bir şikayet dilekçesi vermek için adliye binasına girdiğini söyledi.


Polis ekipleri çantayı açtırdıkları Iraklı gencin eşyalarını kontrol etti ve daha sonra tutanak tutulması için şahsı adli binası içindeki polis noktasına götürdü.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.