banner388

200 yıllık mezarlığa oyun parkı projesi iptal edildi

Bafra’da 200 yıllık mezarlık olan alana yapılması planlanan çocuk parkı projesi iptal edildi.

200 yıllık mezarlığa oyun parkı projesi iptal edildi

Bafra’da 200 yıllık mezarlık olan alana yapılması planlanan çocuk parkı projesi iptal edildi.

25 Ağustos 2017 Cuma 18:32
200 yıllık mezarlığa oyun parkı projesi iptal edildi

Samsun Haber- İlçe merkezine yaklaşık 10 kilometre uzakta olan Kalaycı Mahallesi için yapılması planlanan çocuk parkı projesi iptal edildi. Projenin yapılacağı alanın 200 yıllık bir mezarlık olduğu öğrenildi. Bunun üzerine yapılan açılamada, bir yanlışlık olduğu ve projenin iptal edildiği duyuruldu.

Mahalle sakinlerinin rahatsız olduğu ve yapılması iptal edilen çocuk parkının başka bir alana yapılmasını istedi. 

Mahalle sakinlerinden Bekir Bilgiç: “Burası aşağı yukarı 200 yıllık mezarlık. Oyun parkı yapılması isteniyorsa başka bir alanda müsait bir yere yapılmalı” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilişkin, Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgede mezarlık olduğunu bilmediklerini, muhtar tarafından gösterilen alanda çalışma yaptıklarını ancak bölgede mezarlık olduğunu öğrenildiğinde çalışmaların durdurulduğunu ifade ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin : “Böyle kutsal bir alana çocuk oyun parkı yapmamız mümkün değil. Park ve Bahçeler ekibimize yer gösterme konusunda bir yanlışlık olmuş. İşin aslını öğrenince çalışmaları durdurduk. Çocuk oyun parkını yapmaktan vazgeçtik. Müsait bir alan bulursak yaparız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-08-25 21:38:00

Tabikide öyledir alan tarama sinyal verdide kazalım demiyorsunuz da ,