banner388

Unutkanlığa Faydalı Olan 8 Besin

Unutkanlık problemi olanlara müjde. Sürekli unutkanlık problemiyle karşı karşıya olanlar bu 8 besin unutkanlığa çare olabilir.

Unutkanlığa Faydalı Olan 8 Besin

Unutkanlık problemi olanlara müjde. Sürekli unutkanlık problemiyle karşı karşıya olanlar bu 8 besin unutkanlığa çare olabilir.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 14:27
Unutkanlığa Faydalı Olan 8 Besin

Unutkanlığı tamamen giderebilmek için doğru besinlerin seçilmesi ve tercih edilmesi gerekiyor. 

Ahududu: Vücuda zindelik vererek zihinsel yorgunluğu giderici etkiye sahiptir.

Kereviz:  Sinirlerin yorgunluğu ve unutkanlığı giderici özelliğe sahiptir.

Bitter çikolata:  Kakonun içerisinde bulunan flavonlar sebebi ile beyinde kan akışının hızlanmasını sağlar.

Ciğer: Beyni ve sinir hücrelerini geliştirerek, Alzheimer hastalığını azaltır. Unutkanlığa karşı büyük oranda etkilidir.

Karanfil çayı: Karanfil, çay demler gibi demleyerek içildiğinde, hafızanın güçlenmesine, zihnin canlanmasına ve unutkanlığın gitmesine yardımcı olur.

Bir avuç üzüm: Kuru üzüm tercih edilmelidir. Kuru üzüm zihni kuvvetlendirici etkiye sahiptir. Unutkanlığı yok etmek için hergün düzenli olarak bir avuç tüketilmelidir.

3 tane ceviz: Omega 3 yağ asidi bakımından en zengin besin olarak bilinmektedir. Hafızanızın güçlenmesi için günde 3 adet ceviz tüketmelisiniz.

2 gün balık yiyin: Alzheimer riskini, Omega 3 yağ asidi bakımından zengin beslenmek azaltmaktadır. Unutkanlığı gidermek için haftada en az 2 gün balık yemek gerekir.

Son Güncelleme: 30.07.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.