banner388

Vajinismustan muzdarip hastam 1 yıllık evliydi. Çok okuyan ve severek evlenen bir çift oldukları için bu durumun yaşanmasına şaşırıyorlardı. Biraz konuştuğumuzda kızın küçükken, 5-6 yaşlarında bisiklet demirine düştüğünü anlattılar. Küçük kız çocuğu o sırada gördüğü kandan çok korkmuştu, sonrasında idrar yaparken yanmasının birkaç gün devam ettiğini hatırlıyordu. Bu durumla ilişkili mi bilmiyorum dedi ama annesinin onu öyle görünce verdiği tepkiye hala üzgündü. Annesi nasıl korktuysa hemen kızı tutup bir doktora götürmüş, yapılan muayeneler küçük kızın daha da dehşete düşmesine neden olmuştu. Aslında bu kadar etkilendiğini ne kendi ne de annesi farketmişti o anda. Ancak yıllar geçip sevdiği adamla birliktelik anında yaşadığı dehşet,korku, ağlama atakları o andaki duygulara benziyordu. Önce bu durumu okuyarak aşabilirim demiş ama kendi başına ilerleyememişti. Okudukça ilerleyememek biraz umudunu kırmıştı, çünkü doktor daha farklı ne öğretebilirdi ki diye düşünmüştü. Eşinin de katkılarıyla randevu almış ama ümidi olmadan gelmişti. Seans sonrası ise düşünceleri tamamen değişmiş, o küçük kızı nasıl koruması gerektiğini anlamıştı. İlk seans sonrası ilişkiye giren çiftimiz geçmişiyle daha barışık hayatlarına mutlulukla devam ediyorlardı.
Vajinismusta sebep kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Önemli olan bu hastalığın çözümünün kısa sürede mümkün olmasıdır. Yıllarınız umutsuzca geçmesin. Sadece bir adım atın, gerisi başarıyla gelecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.