banner388

Atık 42 yaşına gelmişti, 10 yıllık evlilerdi ve hala birlikte olamamak büyük bir acıydı onlar için. Sanki asla çözülemez, sanki bunu böyle kabullenip devam etmek gerekir gibi geliyordu. Kocası bir kadınla iş için bile konuşsa hemen kıskançlık krizine giriyor, hem kendine hem eşine o günü zehir ediyordu.

Adam ise ben senin dışında başka kadın istemiyorum, ne olursa olsun, birlikte olamasak da seni hep sevip bekleyeceğim diyordu. Konuşurken bile eşinin gözlerinin içine o kadar sevgi dolu bakıyordu ki....

Ancak kadında ciddi kendine güvensizlik başlamış, uçan kuştan sakınmak istiyordu kocasını. Bu sevgi ilişkiye girmeden ne kadar devam eder diyordu, acaba aralarındaki sevgi değil sadece bir acıma mıydı? Yoksa aşk mı? Kafası karışık ve çaresizdi. Ne olursa olsun çözmek istiyordu bu problemi...

Ve seanslara başladık. Başta kaçtı, çoğu söylenen şeyleri yapmadı. Hem çözmek istiyordu hem de konfor alanından çıkmak  istemiyor, her şey aynen böyle devam etsin istiyordu. Ne düşüneceğini bilmiyor ve kaygılıydı. Eşini, evliliğini o kadar seviyordu ki çabalamalıydı. Bunu biliyordu ve üstüne gitmeye karar verdi. Bu git geller 3 seans sürdü ve 3 seansın sonunda onları aradığımda çok rahat birlikteliğin olduğunu hiçbir acı olmadığını söyledi. Neden beklemişti ki, neden diyordu... O da bilmiyordu,  nasıl korkuların, vesveselerin esiri olmuştu? Artık mutluluğu taçlanmıştı, kendine ve eşine güveni geri gelmişti. O tartışmalar yerini kahkahaya bırakmıştı.

Vajinismus kader değildir ve çözümü düşündüğünüz kadar zor değildir. Kısa sürede kolay tedavilerle başarmak mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.