banner388
banner390
banner410
banner408

Koronavirüs aşısından kötü haber

Dünyanın umutla beklediği koronavirüs aşısından kötü haber geldi.

banner269

Koronavirüs aşısından kötü haber

Dünyanın umutla beklediği koronavirüs aşısından kötü haber geldi.

20 Eylül 2020 Pazar 17:33
Koronavirüs aşısından kötü haber

ÇALIŞMALAR DURDU

Oxford Üniversitesi ve Astrazeneca'nın aşı çalışmaları 2. kez durdu. Bir aşı gönüllüsünde daha yan etki görüldüğü, aşının vurulduğu 37 yaşındaki kadının hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

HASTALARDA YAN ETKİ GÖRÜLDÜ

Dünyanın en umut verici koronavirüs aşı çalışmalarından biri olan Astrazeneca ve Oxford Üniversitesi tarafından geliştirilen aşı, geçtiğimiz günlerde bazı hastalarda yan etki görülmesi üzerine durdurulmuş, daha sonra tekrar çalışmalara başlanmıştı. İlgili aşıda bir kadın hastada daha yan etki görüldüğü, 37 yaşındaki kadının aşı vurulduktan sonra yürümekte zorlandığı ve nörolojik sorunlar gösterdiği belirtildi.

Aşı çalışmasına dair paylaşılan raporda, 37 yaşındaki gönüllünün aşının ikinci dozunu aldıktan sonra yan etki göstermeye başladığı ayrıntılarla yer alırken, rapora göre söz konusu kadının ilk dozdan sonra bir reaksiyon göstermediği, fakat ikinci dozdan sonra rörolojik semptomlar gösterdiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KoronavirüsAşıCovid19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ss 2020-09-21 11:57:12

türkiyede yapılan aşılardaki durumlardan bahsedin